Sinterklaas actie van Profez groot succes met dank aan Kinderhulp!

28 november 2018

Een groot aantal kinderen groeien op in armoede. Kinderhulp heeft het mogelijk gemaakt om zo’n tweehonderd kinderen van klanten van Profez blij te maken met een fantastisch Sinterklaas cadeau. Wij willen Kinderhulp hiervoor hartelijk danken. Ook onze medewerker (ze voelde zich een echte Sinterklaas) willen wij hartelijk danken voor haar inzet. Ze heeft haar uiterste best gedaan om alle cadeaus op tijd te laten bezorgen.

Reacties
De reacties die we hebben ontvangen van de ouders zijn hartverwarmend en de tijd en energie die we hierin hebben gestoken was het dan ook meer dan waard.

Enkele reacties die wij ontvingen: Heel erg bedankt voor deze cadeau’s. Alvast bedankt, Y.. zal zijn kado super leuk vinden. Wat een mooi initiatief om een Sinterklaas cadeau aan mijn kinderen te schenken. Wat super leuk dit trouwens. Wat een leuke actie…. Wil u en het hele team bedanken dat u dat mogelijk maakt voor onze en andere kinderen echt super.. Dankjewel voor mooie verassing voor mij kinderen .

Doneer aan actie Pepernoot!
We zouden het fantastisch vinden om deze actie volgend jaar te mogen herhalen. Ieder kind verdient de magie van pakjesavond! We willen je dan ook graag uitnodigen om te doneren. Op de site van Kinderhulp lees je hoe je dit kunt doen: https://kinderhulp.nl/help-mee/

Met vriendelijke groet,

Bewindvoerders van Profez.

Postbus 132
7570 AC Oldenzaal

Bezoekadres Profez BV
Welbergweg 23
7556 PE Hengelo
Alleen op afspraak