Ik zoek hulp

“Bewindvoering zorgt voor rust en overzicht!

Mijn naam is Leonie, ik ben moeder van twee kinderen, heb een hondje Luna en heb tijdelijk een bijstandsuitkering. Ik leef heel zuinig, maar toch heb ik moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Ik word gek van alle verschillende instanties waar ik mee te maken heb! De een wil het zus, de ander zo. Daarom sta ik onder bewindvoering bij Profez.”

Bewindvoering is een dienst voor mensen die net als ik (tijdelijk) in de problemen zitten met hun financiële administratie. De bewindvoerder heeft voor rust en overzicht gezorgd! Ik heb één contactpersoon en word niet meer van ‘het kastje naar de muur’ gestuurd. Ze kennen mij en mijn situatie. Zo weet de bewindvoerder dat mijn kinderen en Luna alles voor me zijn. Ik word heel verdrietig als Luna niet meer bij ons zou kunnen zijn. Een onderdeel van de bewindvoering is een budgetplan. In dit plan zijn al mijn inkomsten en uitgaven op een rij gezet. Alleen dat gaf al rust!

Nu ik onder bewindvoering sta, beheert de bewindvoerder al mijn uitgaven. Hij zorgt dat alle vaste lasten worden betaald. Ik krijg €90,- per week aan huishoudgeld voor mij, mijn kinderen en Luna.

Ik ben blij dat ik bewindvoering bij Profez heb aangevraagd. Zonder hun goede zorg, persoonlijk contact en het vertrouwen had ik waarschijnlijk in de schulden gezeten. Dank je wel bewindvoerder!

Bent u benieuwd hoe uw traject eruit zou kunnen gaan zien? Download hier een kort filmpje over het traject bewindvoering . Wilt u net als Leonie gebruik maken van bewindvoering? Neem contact met ons op.

Postbus 132
7570 AC Oldenzaal

Bezoekadres Profez BV
Welbergweg 23
7556 PE Hengelo
Alleen op afspraak