Dennis Teuiten

Over Dennis (gestopt per 1-10-2023)

Mijn naam is Dennis Teuiten en als bewindvoerder ben ik vooral werkzaam in de gemeenten Enschede, Haaksbergen en Losser. Daarnaast ben ik ook actief in Oost Gelre, Hof van Twente en Lochem.

Ervaring als bewindvoerder

Hiervoor heb ik 10 jaar in een commerciële functie bij een ICT-distributeur gewerkt. Vooral het contact met mensen bij verschillende bedrijven beviel mij erg goed. Toch merkte ik steeds vaker dat ik naar iets anders zocht. Na hierover lang nagedacht te hebben besloot ik de uitdaging nog iets groter te maken door te willen starten als zelfstandig ondernemer. Graag wilde ik het contact met mensen behouden, een professionele uitstraling, veel afwisseling en de mogelijkheid om flexibel te kunnen werken. Zelfstandig bewindvoerder in combinatie met de professionaliteit van Profez is voor mij een perfecte combinatie.

Wie ben ik?

Andere mensen zullen over mij zeggen dat ik een aanpakker ben, nauwkeurig en realistisch. Zelf vind ik dat mijn doorzettingsvermogen, betrouwbaarheid en sterke verantwoordelijkheidsgevoel goede eigenschappen zijn die van pas komen als bewindvoerder.
 Omdat iedere klant weer anders is, heeft ook iedere klant zijn eigen problemen waar hij of zij tegenaan loopt. Iedere klant, elk probleem, brengt wat mij betreft weer een nieuwe uitdaging.
Ik ben niet de specialist die het antwoord weet op die ene vraag maar juist diegene die het antwoord vind op jóúw vraag.

Soms is het goed als iemand de situatie van een afstand kan bekijken en pas daarna gaat reageren. Ik heb begrip voor de persoonlijke omstandigheden van iedere klant maar laat me daarin niet snel meeslepen. Blijf rustig, wees realistisch en beloof niets wat je niet waar kunt maken. Ik ben er van overtuigd dat deze manier van communiceren, zowel richting klant als richting verschillende instanties, door iedereen gewaardeerd zal worden. Twentse nuchterheid gecombineerd met een zakelijke instelling.

Iedereen kan in een situatie belanden waarbij je het overzicht even kwijt raakt. Als er op een bepaald moment teveel tegelijk op je af komt, weet je niet meer waar je moet beginnen. Of nog erger, je gaat dingen beloven die je helemaal niet na kán komen. Het niet hebben van grip op de situatie zorgt voor veel stress. In dit soort omstandigheden is men snel geneigd om keuzes te maken die hun problemen op de korte termijn oplossen of uitstellen. Maar op de langere termijn is dit vaak minder gunstig, keren de problemen snel terug of de situatie verergert zelfs!
 Als ik deze stress bij mensen weg kan nemen door hun financiën te organiseren en voor een stabiele situatie kan zorgen geeft mij dat energie. Als je daarna de opluchting herkent en ziet hoe iemand hierdoor veranderd is dat erg mooi.

Profez staat voor Professionals in Financiën en Zorg, een persoonlijke aanpak en aandacht voor de klant vinden zij erg belangrijk. Als ik kijk naar mijn antwoorden hiervoor kan ik me hier goed in vinden. Voor mij persoonlijk is het de combinatie van de vrijheid als zelfstandig ondernemer ondersteund door de professionaliteit van Profez. De kans om dingen op mijn eigen manier aan te pakken en de mogelijkheid om gebruik te maken van de kennis die reeds aanwezig is.
Voor u is het juist persoonlijk contact met de kwaliteit van een grote organisatie. Ik ben volledig op de hoogte is van uw situatie en u hoeft niet telkens uw verhaal opnieuw uit te leggen. Uiteraard voldoe ik door opleiding (HBO) en ervaring aan alle vereisten die door de rechtbank aan professionele bewindvoerders wordt gesteld.
Wilt u dat ik uw bewindvoerder word? Via Whatsapp, e-mail of telefoon hoor ik graag uw verhaal.