Evy van Hemmen

Over Evy

Mijn naam is Evy van Hemmen en ik werk als bewindvoerder en financieel zorgverlener onder de naam Profez Van Hemmen. Hierbij ondersteun ik mijn cliënten met budgetcoaching, en -beheer, nalatenschapszorg, financiële administratie en executele in de regio Maas en Waal. Na een jarenlange carrière bij de Rabobank, met name als Private Banker, was er in 2017 hét moment om mijn hart te volgen en invulling aan mijn maatschappelijke ambitie te geven.

Ervaring als bewindvoerder

Mijn ambitie is te werken aan een samenleving waarin iedereen zich bewust is van de eigen verantwoordelijkheid voor en zijn positieve invloed op de eigen omgeving. Een stabiele financiële basis geeft rust en zekerheid en schept een uitgangspositie om deze positieve invloed op de eigen omgeving en naasten uit te kunnen oefenen. Mijn doel is om de ‘bandbreedte’ ofwel actieradius van mensen te vergroten, zodat zij de ruimte en energie weer krijgen om dat te doen waar zij goed in zijn en gelukkig van worden. En dat kan voor iedereen heel verschillend liggen. Persoonlijk en dichtbij als bewindvoerder en financieel zorgverlener kan ik dit waarmaken. Het verschil maak ik door mijn benadering en aanpak, persoonlijk, gericht op de cliënt én zijn omgeving. Waar nodig leg ik verbindingen zodat de persoonlijke situatie en die van de naasten ook op de langere termijn stabiel en goed blijft.

De dingen lopen zoals ze lopen. Hierdoor ben ik in mijn vak een allrounder geworden, van alle markten thuis. Alle soorten achtergronden en leeftijden, of het nu gaat over grote of kleinere problemen, ieder mens spreekt mij aan. De interactie tussen cliënt en zijn omgeving is heel interessant. Vandaar dat ik naast mijn werk als bewindvoerder en financieel zorgverlener, ook betrokken ben bij de preventie van schulden en beleidsvorming op gemeentelijk niveau.
Het is een voorrecht om ervaringen en persoonlijke verhalen te kunnen delen en om te zetten in adviezen voor de praktijk. En omgekeerd is het goed om kennis te hebben van de werkwijzen en verschillende wegen die er zijn om tot oplossingen voor problemen te komen.

Wie ben ik?

Het vak van bewindvoerder kent terecht strenge kwaliteitseisen. De cliënten die wij bij staan hebben vaak problemen die erg ingrijpend in hun persoonlijke levens zijn. Hier moeten we professioneel, discreet en integer mee om gaan. Om de hoogste kwaliteit te kunnen leveren en tegelijk die persoonlijke benadering te kunnen waarmaken heb ik voor Profez gekozen. Ik ben trots dat ik deel mag uitmaken van dit team met bevlogen en kundige mensen die hun vak een warm hart toedragen.

Wil jij je net als Evy aansluiten bij Profez? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.