Frank Groot Rouwen​

Over Frank

Mijn naam is Frank Groot Rouwen en ik ben zelfstandig bewindvoerder binnen de Profez organisatie. Ik werk in de regio Haaglanden. Dat is in de omgeving van Den Haag, Delft, Pijnacker/Nootdorp, Rijswijk, Voorburg/Leidschendam, Westland en Zoetermeer.

Enkele jaren geleden werd ik mij bewust van de behoefte om meer maatschappelijk betrokken te zijn. Maar hoe dan? Ik ben als vrijwilliger gaan werken bij SchuldHulpMaatje Den Haag. Zij ondersteunen mensen die het financieel lastig of zelfs moeilijk hebben. Ik heb verschillende mensen goed op weg kunnen helpen  naar een stabielere toekomst. Het feit dat ik van waarde kan zijn en het verschil kan maken, geeft mij een bijzonder gevoel. Dit heeft mij op het pad van bewindvoering gebracht. Een prachtig vak!

Wie ben ik

Ik ben van nature een rustig persoon met oprechte interesse in mensen. Ik kan goed luisteren en ik vind het belangrijk eerlijk en oprecht te zijn. Dat je weet wat je aan elkaar hebt en van elkaar mag verwachten. Dat geeft stabiliteit en vertrouwen voor een goede samenwerking.

‘Zeg wat je doet en doe wat je zegt’

Inlevingsvermogen, stabiliteit, betrouwbaar en zorgvuldig zijn bewust gekozen woorden en waardevol voor mij als bewindvoerder, maar ook voor jou als client.

De samenwerking is misschien niet altijd leuk, je kunt voor lastige keuzes komen te staan of van mening verschillen, maar het is goed dat we altijd open en eerlijk zijn. We stellen een doel en gaan er alles aan doen dat samen  te bereiken.

De bewindvoerders van Profez hebben samen ruim 100 jaar ervaring. Door deze ervaring met elkaar te delen, komen we tot goede oplossingen. We leven in een wereld die niet altijd eenvoudig is en als je er dan zelf niet uitkomt, dan hoef je je er niet voor te schamen contact te zoeken met de bewindvoerders van Profez. Daar zijn we voor.

Wil jij je net als Frank aansluiten bij Profez? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.