Hanneke Zwerver

Over Hanneke

Nadat ik meer dan 12 jaar in de financiële dienstverlening heb gewerkt, begon ik te merken dat er naast uitleg en toelichting op en over cijfers ook vaak behoefte was aan ondersteuning op andere gebieden van bedrijfsvoering. Uit interesse ben ik toen begonnen met de opleiding psychosociaal werk/coaching/counseling. Mijn zakelijke achtergrond kon ik uiteraard niet ‘verbloemen’ en kwam toch steeds weer naar de voorgrond.
Ik kreeg de kans om een aantal jaren bij een bedrijf is de waterbouw aan het werk te gaan in de werkvoorbereiding. Voor mij een hele nieuwe, dynamische wereld, waarin ik ontzettend veel geleerd heb over mezelf, het omgaan met personeel, en over verschillende manieren van bedrijfsvoering.

Specialisme

De meeste ervaring die ik tot nu toe heb opgedaan, is werken met en voor verschillende bedrijven, met name in de periode toen ik aan het werk was als assistent accountant. In die tijd was ik ook verantwoordelijk voor de aangiften inkomstenbelasting.

Drijfveer

Oorspronkelijk de cijfers, maar uiteindelijk het sociale aspect bij het werken als assistent accountant. Want achter ‘de cijfers’ zit een ondernemer. Oplossingsgericht werken is voor mij de ultieme uitdaging.
Degene die onder bewind staat, wil ik zoveel mogelijk overtuigen van mijn motto: ‘doen wat je zegt, en zeg wat je doet’.

Energie

Wanneer een klant ‘rust ervaart’, doordat de financiën weer op orde zijn, ben ik tevreden.
Na afloop van een drukke dag is hardlopen voor mij dé manier om mijn hoofd leeg te maken en nieuwe energie op te doen.

Profez partner

Ik werk als ZZP-er en ervaar intervisie en back office vanuit ProFeZ als zeer waardevol. Door partner te zijn van ProFeZ werk ik met systemen die reeds getest zijn en up-to-date worden gehouden, zodat ik meer tijd kan besteden aan mijn cliënten.

Werkgebied

Mijn werkgebied is Friesland.