Hans ten Heuw

Over Hans

Mijn naam is Hans ten Heuw en ik ben bewindvoerder bij Profez onder de naam Profez Ten Heuw. Ik ben werkzaam in de regio Twente, Enschede, Hengelo, Borne, Oldenzaal, Almelo, Glanerbrug, Haaksbergen en Hof van Twente.

Ervaring als bewindvoerder

In een wereld waar Jan en Alleman over elkaar heen buitelt en iedereen vecht voor zijn eigen hachje is persoonlijke aandacht voor hen die financiële zorgen hebben heel belangrijk. Bij Profez Ten Heuw staat de klant en de daarbij behorende sociale betrokkenheid centraal. Het creëren van rust en van daaruit werken naar stabiliteit en oplossingen is mijn doel. Na jarenlang te hebben gewerkt bij een financiële instelling heb ik er voor gekozen om mij te richten op mensen die het moeilijk hebben met de regievoering over hun financiële zaken. De oorzaak is vaak divers en kan komen door lichamelijke, psychische of verstandelijke beperking. Maar ook andere omstandigheden kunnen daaraan ten grondslag liggen.

Wie ben ik?

Ik vind het dan fijn deze mensen te helpen om hun zorgen te kunnen verminderen of te verhelpen. Hierdoor krijgen zij de ruimte om zich weer op de toekomst te richten en op andere voor hun eveneens belangrijke zaken. Geen klant is hetzelfde. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren en wensen. Als zelfstandig ondernemer heb ik de vrijheid, binnen de mogelijkheden die er zijn, passende afspraken te maken. Omdat ik bovenstaande ook bij andere partners van Profez vond heb ik mij bij hen aangesloten om zo gezamenlijk op te kunnen trekken.

Voor meer informatie kunt u mij mailen of bellen.