Ik ben bewindvoerder

“Als bewindvoerder help ik mijn klanten om hun financiële situatie weer op de rit te krijgen”

“Mijn naam is Nathalie, Ik ben partner bij Profez. Onder de naam Profez Zeggelink richt ik mij op de regie van de financiële zaken voor mensen die dit zelf (tijdelijk) niet kunnen. Dit kan Komen door een lichamelijke, verstandelijke of psychische beperking. Maar ook door andere externe omstandigheden.

Als bewindvoerder help ik mijn klanten met bewindvoering, budgetcoaching, budgetbeheer en schuldhulpverlening.

Waarom ik bewindvoerder bij Profez ben geworden? De persoonlijke aanpak en aandacht voor de mensen spraken mij direct aan. Samen met mijn klanten ga ik op zoek naar oplossingen die echt bij hun passen. Dat kan zijn dat we samen op zoek gaan naar creatieve ideeën om geld te besparen, zodat een klant bijvoorbeeld zijn auto kan houden. Als u in de schulden zit of dreigt te raken, betekent dat niet dat het enige wat u nog vrijheid geeft, weg moet!

Ik ben zelfstandig ondernemer en werk onder de paraplu van Profez. Ik ken al mijn klanten persoonlijk en kan daardoor snel schakelen. Ik ben heel gedreven, een eigenschap die goed past bij de ondernemersgeest van Profez. Door de intensieve samenwerking tussen de bewindvoerders kunnen we onze klanten ook op korte termijn helpen!

Wilt u net als Nathalie bewindvoerder bij Profez worden? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Postbus 132
7570 AC Oldenzaal

Bezoekadres Profez BV
Welbergweg 23
7556 PE Hengelo
Alleen op afspraak