Ik zoek ondersteuning

“Mentorschap zorgt voor een optimale kwaliteit van leven!”

“Ik ben Roos. Naast mijn parttime baan in de thuiszorg pas ben ik ook nog moeder, echtgenote én kind. Een druk bestaan dus.

Mijn vader is een half jaar geleden overleden. Mijn moeder mist hem erg. Ze voelt zich eenzaam en zorgt steeds minder goed voor zichzelf. Ook is ze af en toe verward. Laatst ging ik bij haar op bezoek. In de keuken zag ik dat ze de elektrische waterkoker op het gas had gezet. Ik kon nog net op tijd een brandje (of erger) voorkomen.

Eigenlijk had mijn moeder meer zorg en aandacht nodig dan ik haar kon geven. Ik had ook niet de tijd en energie om die zorg voor haar te regelen. En daar voelde ik me soms best schuldig over.

Daarom hebben we via Profez een mentor voor mijn moeder ingeschakeld. Zij ging op zoek naar de juiste zorg voor mijn moeder. Uiteindelijk viel de keuze op een verzorgingshuis in de buurt, waar mijn moeder het erg naar haar zin heeft.

De mentor bezoekt mijn moeder ongeveer eens per twee maanden. Ze controleert dan of mijn moeder alle afgesproken zorg krijgt. Omdat de mentor deze ‘regelzaken’ op zich neemt, kan ik weer gewoon ‘kind’ van mijn moeder zijn. Mijn bezoekjes aan haar zijn nu puur voor de gezelligheid.”

Wilt u net als Roos en haar moeder een mentor inschakelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Postbus 132
7570 AC Oldenzaal

Bezoekadres Profez BV
Welbergweg 23
7556 PE Hengelo
Alleen op afspraak