Kim Hemmer

Over Kim

Mijn naam is Kim Hemmer. Onder de naam Profez Hemmer neem ik de financiële zorgen van mensen uit handen die door psychische, lichamelijke, verstandelijke of andere oorzaken zelf niet (meer) in staat zijn deze zorgen te ordenen of op te lossen.

Drijfveer

De reden dat ik bewindvoerder ben geworden is dat ik in mijn carrière binnen de incasso- en deurwaardersbranche vaak heb gedacht ‘ik wou dat ik meer kon doen’ en ‘die hulp kan beter’. Vooral tijdens de periode waarin ik als deurwaarder werkzaam was heb ik veel schrijnende gevallen gezien waarin goede hulp noodzakelijk was, maar niet werd geboden of niet werd gevonden.

De laatste jaren vond ik het moeilijk om te zien dat de mensen die niet kunnen betalen hun laatste geld aan deurwaarders moesten afstaan. En dan heb ik het nu alleen maar over de mensen met (problematische) schulden. Wat te denken aan de mensen die vanwege hun geestelijke- of lichamelijke beperking niet in staat zijn hun financiën te beheren. Iedereen verdient gepaste hulp en die kan ik bieden!

Energie

Het helpen van mensen geeft mij voldoening. Het bieden van goede financiële hulp is mijn grootste drijfveer, dit omdat ik met eigen ogen heb gezien wat financiële zorgen met mensen doen en waartoe het men soms drijft. Ook vind ik het belangrijk dat mensen de juiste hulp en aandacht krijgen. Met een persoonlijke aanpak probeer ik samen met de klant de financiële zorgen te ordenen en op te lossen.

Als bewindvoerder ben ik werkzaam in de regio Twente, Hengelo, Oldenzaal, Enschede, Almelo, Borne, Hof van Twente en Nijverdal. Wilt u meer informatie, mail dan gerust!

Wilt u net als Kim bewindvoerder bij Profez worden? Neem contact op voor de mogelijkheden.