Frank Heithuis
Profez Heithuis

Frank Heithuis bewindvoerder

Mijn naam is Frank Heithuis en ik ben bewindvoerder bij Profez onder naam Profez Heithuis. Ik ben vooral actief in Twente maar ook werkzaam in de Achterhoek.

Ervaring als bewindvoerder

Ruim 25 jaar heb ik gewerkt bij Stadsbank Oost Nederland. Verschillende functies heb ik hier uitgevoerd waaronder 10 jaar bewindvoerder wettelijke schuldsanering (WSNP) en de laatste 12 jaar als beschermingsbewindvoerder.

Beschermingsbewindvoerder is een geweldig beroep. Het samen werken aan een passende financiële oplossing en daardoor een rustige financiële situatie creëren voor de klant staat bij mij centraal. Samen kan ook betekenen met de betrokken familie en/of hulpinstanties.

Geldzaken die nu en in de toekomst goed zijn geregeld neemt bij mensen veel stress weg en maakt ze gelukkiger.  De focus van de klant kan dan volledig naar andere aandachtsgebieden.

Vanuit mijn vorige werkgever heb ik zeer veel ervaring opgedaan met dossiers waarin problematische schulden voorkomen. Door deze ervaring kan ik onder meer goed communiceren met schuldeisers en snel de juiste inschatting maken of het aanvragen van een schuldregeling mogelijk is.

Profez partner

Ik heb mij aangesloten bij Profez omdat ik mij als professionele bewindvoerder volledig wil kunnen richten op mijn klanten. De klant staat centraal, dat sprak mij meteen aan toen ik met Profez in gesprek ging. Profez is een organisatie met stuk voor stuk professionals in financiën en zorg.

Lotte ten Doeschot
Profez tenDoeschot

Tekst volgt zo spoedig mogelijk

Profez Veltink Evelien Veltink
Profez Veltink

Mijn naam is Evelien Veltink en ik ben bewindvoerder bij Profez onder de naam Profez Veltink. Ik heb de opleiding HBO-Sociaal Juridische Dienstverlening gedaan en daarna bij verschillende gemeentes gewerkt op de afdelingen Sociale Zaken en Personeelszaken.

Drijfveer
Ik wil in mijn werk graag betrokken zijn bij mensen en van betekenis zijn. Bijdragen aan een stabiele financiële situatie waardoor je steviger in het leven komt te staan. Als bewindvoerder doe ik dat door mensen te ondersteunen op financieel, juridisch en administratief gebied. Hierbij kan ik mijn eigen krachten inzetten, ik ben nauwkeurig, doelgericht, heb snel de rode draad te pakken en ben betrouwbaar en integer. Mijn grootste drijfveer is om voor de cliënt het beste resultaat te krijgen. En als dat lukt, daar krijg ik als bewindvoerder nou energie van!

Profez partner
In mijn werkwijze vind ik het belangrijk om dicht bij mijn cliënten te staan. Persoonlijk contact, korte lijnen, waarbij ik ook graag de samenwerking zoek met andere betrokken partijen zoals bijvoorbeeld hulpverlenende instanties. Deze persoonlijke aanpak en aandacht voor mensen is ook wat mij direct aansprak toen ik in contact kwam met Profez. We zetten allemaal graag dat stapje extra. Daarnaast is er ontzettend veel kennis beschikbaar binnen Profez en vullen we met onze diverse achtergronden elkaar heel mooi aan.

Werkgebied
Ik ben werkzaam in de gebieden Zuid-Drenthe, Salland en Twente. Wilt u meer informatie over mij of wat ik voor u kan betekenen, mail of bel mij gerust. Ik ga graag vrijblijvend met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wilt u net als Evelien bewindvoerder bij Profez worden? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Profez JeWeVe Jan Willem ten Heuw
Profez JeWeVe

Mijn naam is Jan Willem ten Heuw en ik ben bewindvoerder onder de naam Profez JeWeVe.

Ervaring als bewindvoerder

Van 2011 tot begin 2019 ben ik als bewindvoerder werkzaam geweest bij een groot bewindvoerderskantoor met een zeer diverse doelgroep, maar voornamelijk voor mensen met een verstandelijke beperking. Vooral de complexe dossiers in een rustiger vaarwater brengen gaven mij veel voldoening. In 2019 ben ik overgestapt naar Stadsbank Oost Nederland om in de schuldhulpverlening aan het werk te gaan als klantmanager. Hier heb ik zeer veel geleerd over schuldhulpverlening, een ervaring die ik zeer goed kan gebruiken als zelfstandig bewindvoerder.

Wie ben ik?

Ik kan me goed inleven in de situatie van de cliënt. Elke cliënt heeft andere wensen en behoeften. Als bewindvoerder is het belangrijk om maatwerk te kunnen leveren, uiteraard binnen de wettelijke kaders, zodat de cliënt optimaal geholpen wordt. Daarnaast weet ik door mijn ervaring bij Stadsbank Oost Nederland precies wat de mogelijkheden en de onmogelijkheden zijn wanneer een cliënt problematische schulden heeft.

In deze soms complexe samenleving heeft iedereen het recht om mee te doen. Wanneer iemand blijvend of tijdelijk, om welke reden dan ook, niet in staat is om zijn of haar financiën te beheren en er is niet voldoende ondersteuning dan heeft men vaak ook op andere gebieden uitdagingen. Ik wil graag mensen financiële rust geven zodat ze niet alleen op financieel gebied, maar ook op andere terreinen een volwaardig leven kunnen leiden.

Waar ik vooral energie van krijg is het creëren van rust. Doordat ik als bewindvoerder orde schep in de financiële chaos gaat de cliënt op dit gebied rust ervaren. Een rust die het gehele welzijn bevordert.

Vanuit mijn vorige baan heb ik goede ervaringen met de bewindvoerders van Profez. Het heeft de voordelen van een grote professionele organisatie, bijvoorbeeld de garantie van continuïteit in geval van afwezigheid of ziekte maar ook de voordelen van de persoonlijke aanpak doordat alle cliënten één vaste bewindvoerder hebben.

Wil jij je net als Jan Willem aansluiten bij Profez? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Profez ter Welle Laura ter Welle
Profez ter Welle

Mijn naam is Laura ter Welle, geboren en getogen in Twente. Ik ben bewindvoerder in Winterswijk, maar ook in Twente heb ik goede contacten met maatschappelijke instellingen en gemeenten.

Ervaring als bewindvoerder

Sinds de afronding van mijn opleiding Management, Economie en Recht heb ik in verschillende functies gewerkt.  Zo heb ik onder andere bij de bank gewerkt op de afdeling Bijzonder Beheer waar ik zowel particulieren als zakelijke klanten met problematische schulden heb geadviseerd. Belangrijk hierbij vind ik dat het probleem van de klant centraal staat. In de rol van bewindvoerder is het enige belang mijn klant en dat is wat mij enorm aanspreekt.

Wie ben ik?

Als persoon ben ik enorm gedreven om uit iedere situatie het beste te halen. Door mogelijkheden te zien, te creëren wil ik graag samen met mijn klanten tot een oplossing komen. Iedere klant is uniek en heeft zijn eigen verhaal, hoe mooi is het dat ik als bewindvoerder voor iedere unieke situatie een unieke oplossing mag aandragen. Ik raak enorm gedreven wanneer ik zie dat ik daarmee bijdrage kan leveren aan het welzijn van mijn klant.

De cliënt ontzorgen door de financiën (tijdelijk) over te nemen en hier structuur en overzicht in te creëren. Wanneer ik op deze manier een stukje last bij iemand weg kan nemen, geeft mij dat weer energie! De professionaliteit, de diversiteit en de persoonlijke aanpak is wat mijn enorm aanspreekt bij Profez. Dit past bij wie ik ben en waar ik voor sta.

Wil jij je net als Laura aansluiten bij Profez? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Postbus 132
7570 AC Oldenzaal

Bezoekadres Profez BV
Welbergweg 23
7556 PE Hengelo
Alleen op afspraak