Profez Veltink Evelien Veltink
Profez Veltink

Mijn naam is Evelien Veltink en ik ben bewindvoerder bij Profez onder de naam Profez Veltink. Ik heb de opleiding HBO-Sociaal Juridische Dienstverlening gedaan en daarna bij verschillende gemeentes gewerkt op de afdelingen Sociale Zaken en Personeelszaken.

Drijfveer
Ik wil in mijn werk graag betrokken zijn bij mensen en van betekenis zijn. Bijdragen aan een stabiele financiële situatie waardoor je steviger in het leven komt te staan. Als bewindvoerder doe ik dat door mensen te ondersteunen op financieel, juridisch en administratief gebied. Hierbij kan ik mijn eigen krachten inzetten, ik ben nauwkeurig, doelgericht, heb snel de rode draad te pakken en ben betrouwbaar en integer. Mijn grootste drijfveer is om voor de cliënt het beste resultaat te krijgen. En als dat lukt, daar krijg ik als bewindvoerder nou energie van!

Profez partner
In mijn werkwijze vind ik het belangrijk om dicht bij mijn cliënten te staan. Persoonlijk contact, korte lijnen, waarbij ik ook graag de samenwerking zoek met andere betrokken partijen zoals bijvoorbeeld hulpverlenende instanties. Deze persoonlijke aanpak en aandacht voor mensen is ook wat mij direct aansprak toen ik in contact kwam met Profez. We zetten allemaal graag dat stapje extra. Daarnaast is er ontzettend veel kennis beschikbaar binnen Profez en vullen we met onze diverse achtergronden elkaar heel mooi aan.

Werkgebied
Ik ben werkzaam in de gebieden Zuid-Drenthe, Salland en Twente. Wilt u meer informatie over mij of wat ik voor u kan betekenen, mail of bel mij gerust. Ik ga graag vrijblijvend met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wilt u net als Evelien bewindvoerder bij Profez worden? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Profez JeWeVe Jan Willem ten Heuw
Profez JeWeVe

Mijn naam is Jan Willem ten Heuw en ik ben bewindvoerder onder de naam Profez JeWeVe.

Ervaring als bewindvoerder

Van 2011 tot begin 2019 ben ik als bewindvoerder werkzaam geweest bij een groot bewindvoerderskantoor met een zeer diverse doelgroep, maar voornamelijk voor mensen met een verstandelijke beperking. Vooral de complexe dossiers in een rustiger vaarwater brengen gaven mij veel voldoening. In 2019 ben ik overgestapt naar Stadsbank Oost Nederland om in de schuldhulpverlening aan het werk te gaan als klantmanager. Hier heb ik zeer veel geleerd over schuldhulpverlening, een ervaring die ik zeer goed kan gebruiken als zelfstandig bewindvoerder.

Wie ben ik?

Ik kan me goed inleven in de situatie van de cliënt. Elke cliënt heeft andere wensen en behoeften. Als bewindvoerder is het belangrijk om maatwerk te kunnen leveren, uiteraard binnen de wettelijke kaders, zodat de cliënt optimaal geholpen wordt. Daarnaast weet ik door mijn ervaring bij Stadsbank Oost Nederland precies wat de mogelijkheden en de onmogelijkheden zijn wanneer een cliënt problematische schulden heeft.

In deze soms complexe samenleving heeft iedereen het recht om mee te doen. Wanneer iemand blijvend of tijdelijk, om welke reden dan ook, niet in staat is om zijn of haar financiën te beheren en er is niet voldoende ondersteuning dan heeft men vaak ook op andere gebieden uitdagingen. Ik wil graag mensen financiële rust geven zodat ze niet alleen op financieel gebied, maar ook op andere terreinen een volwaardig leven kunnen leiden.

Waar ik vooral energie van krijg is het creëren van rust. Doordat ik als bewindvoerder orde schep in de financiële chaos gaat de cliënt op dit gebied rust ervaren. Een rust die het gehele welzijn bevordert.

Vanuit mijn vorige baan heb ik goede ervaringen met de bewindvoerders van Profez. Het heeft de voordelen van een grote professionele organisatie, bijvoorbeeld de garantie van continuïteit in geval van afwezigheid of ziekte maar ook de voordelen van de persoonlijke aanpak doordat alle cliënten één vaste bewindvoerder hebben.

Wil jij je net als Jan Willem aansluiten bij Profez? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Profez ter Welle Laura ter Welle
Profez ter Welle

Mijn naam is Laura ter Welle, geboren en getogen in Twente. Ik ben bewindvoerder in Winterswijk, maar ook in Twente heb ik goede contacten met maatschappelijke instellingen en gemeenten.

Ervaring als bewindvoerder

Sinds de afronding van mijn opleiding Management, Economie en Recht heb ik in verschillende functies gewerkt.  Zo heb ik onder andere bij de bank gewerkt op de afdeling Bijzonder Beheer waar ik zowel particulieren als zakelijke klanten met problematische schulden heb geadviseerd. Belangrijk hierbij vind ik dat het probleem van de klant centraal staat. In de rol van bewindvoerder is het enige belang mijn klant en dat is wat mij enorm aanspreekt.

Wie ben ik?

Als persoon ben ik enorm gedreven om uit iedere situatie het beste te halen. Door mogelijkheden te zien, te creëren wil ik graag samen met mijn klanten tot een oplossing komen. Iedere klant is uniek en heeft zijn eigen verhaal, hoe mooi is het dat ik als bewindvoerder voor iedere unieke situatie een unieke oplossing mag aandragen. Ik raak enorm gedreven wanneer ik zie dat ik daarmee bijdrage kan leveren aan het welzijn van mijn klant.

De cliënt ontzorgen door de financiën (tijdelijk) over te nemen en hier structuur en overzicht in te creëren. Wanneer ik op deze manier een stukje last bij iemand weg kan nemen, geeft mij dat weer energie! De professionaliteit, de diversiteit en de persoonlijke aanpak is wat mijn enorm aanspreekt bij Profez. Dit past bij wie ik ben en waar ik voor sta.

Wil jij je net als Laura aansluiten bij Profez? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Profez mentor Boerrigter Carla Boerrigter
Profez Boerrigter

Mijn naam is Carla Boerrigter en ik ben Mentor bij Profez. Ik ben werkzaam in de regio Oldenzaal, maar ook in de rest van Twente. In de afgelopen 20 jaar heb ik als Sociaal Werker mensen ondersteunt die om wat voor reden dan ook het moeilijk vonden om te blijven meedoen in de samenleving. Samen met degene die hulp nodig had, zorgde ik ervoor dat hij/zij de juiste hulp kreeg en weer een wat prettiger leven had. Op dit moment werk ik als leidinggevende in de ouderenzorg en zorg ik samen met een groot team ervoor dat ouderen een fijn leven in ons wooncentrum hebben.

Ervaring als mentor

Als specialisme weet ik al snel hoe het leven van iemand eruit ziet en welke mensen belangrijk zijn in zijn/haar leven. Ik heb kennis van de verschillende hulpverleningsmogelijkheden en een netwerk hierin opgebouwd om in te kunnen zetten. Ik ben enthousiast en een echte motivator. Ik wil ten alle tijden dat mensen gelijkwaardig en met respect met elkaar omgaan. De klant staat bij mij centraal. Door mijn werk weet ik als geen ander dat het leven niet voor iedereen op rolletjes loopt. Ieder mens heeft weleens het moment, meer of minder, dat er dan hulp nodig is. Iedereen mag er zijn, ook als je niet meer zomaar mee kunt komen in de maatschappij. De mensen die dit ervaren wil ik graag ondersteunen om er toch alles uit te blijven halen. Eigen regie en een gelukkig leven vind ik voor mezelf belangrijk, dus daarom ook zeker voor een ander.

Wie ben ik?

Samen zijn met mensen. Familie, collega’s of mijn klanten, dat maakt voor mij geen verschil. We moeten er samen wat van maken en daar kan ik ten volle van genieten. In moeilijke tijden ook weer de humor van alles in kunnen zien én een mooie stap vooruit maken: daar ga ik van stralen! Als een ander dat ook nog eens zo ervaart, dan telt deze energie voor 10! Als zelfstandig ondernemer kan ik werken op de manier waarop ik dat wil samen met de klant. Maar gelijkgestemde collega’s zorgen ervoor dat ik het niet alleen hoef te doen. Doordat ik bij Profez ben aangesloten kan ik hulp vragen, kennis delen én ervoor zorgen dat er een betrouwbare vervanging is bij ziekte of vakantie. Ik kan lekker aan het werk en Profez ondersteunt mij met alles waar ik zelf niet aan toe kom, met de bijbehorende kwaliteitseisen.

Wil jij je net als Carla aansluiten bij Profez? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Frank Groot Rouwen | Bewindvoerder
Profez Groot Rouwen

Mijn naam is Frank Groot Rouwen en ik ben zelfstandig bewindvoerder binnen de Profez organisatie. Ik werk in de regio Haaglanden. Dat is in de omgeving van Den Haag, Delft, Pijnacker/Nootdorp, Rijswijk, Voorburg/Leidschendam, Westland en Zoetermeer.

Enkele jaren geleden werd ik mij bewust van de behoefte om meer maatschappelijk betrokken te zijn. Maar hoe dan? Ik ben als vrijwilliger gaan werken bij SchuldHulpMaatje Den Haag. Zij ondersteunen mensen die het financieel lastig of zelfs moeilijk hebben. Ik heb verschillende mensen goed op weg kunnen helpen  naar een stabielere toekomst. Het feit dat ik van waarde kan zijn en het verschil kan maken, geeft mij een bijzonder gevoel. Dit heeft mij op het pad van bewindvoering gebracht. Een prachtig vak!

Wie ben ik?

Ik ben van nature een rustig persoon met oprechte interesse in mensen. Ik kan goed luisteren en ik vind het belangrijk eerlijk en oprecht te zijn. Dat je weet wat je aan elkaar hebt en van elkaar mag verwachten. Dat geeft stabiliteit en vertrouwen voor een goede samenwerking.

‘Zeg wat je doet en doe wat je zegt’

Inlevingsvermogen, stabiliteit, betrouwbaar en zorgvuldig zijn bewust gekozen woorden en waardevol voor mij als bewindvoerder, maar ook voor jou als client.

De samenwerking is misschien niet altijd leuk, je kunt voor lastige keuzes komen te staan of van mening verschillen, maar het is goed dat we altijd open en eerlijk zijn. We stellen een doel en gaan er alles aan doen dat samen  te bereiken.

De bewindvoerders van Profez hebben samen ruim 100 jaar ervaring. Door deze ervaring met elkaar te delen, komen we tot goede oplossingen. We leven in een wereld die niet altijd eenvoudig is en als je er dan zelf niet uitkomt, dan hoef je je er niet voor te schamen contact te zoeken met de bewindvoerders van Profez. Daar zijn we voor.

Wil jij je net als Frank aansluiten bij Profez? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Postbus 132
7570 AC Oldenzaal

Bezoekadres Profez BV
Welbergweg 23
7556 PE Hengelo
Alleen op afspraak