Mustafa Karakayali

Over Mustafa

Mijn naam is Mustafa Karakayali. Ik ben 48 jaar en ongeveer 22 jaar werkzaam geweest in de incasso- en deurwaardersbranche. De laatste 14 jaar heb ik gewerkt als gerechtsdeurwaarder. Tevens heb ik jarenlang als vertrouwenspersoon dienst mogen doen. In die periode heb ik vaak meegemaakt, dat mensen met schulden met de rug tegen de muur stonden en geen kant meer op konden. Mensen, die in dergelijke situaties zitten worden niet altijd op een goede wijze bijgestaan en begeleid, waardoor er zeer schrijnende situaties kunnen ontstaan. Als gerechtsdeurwaarder beschik je dan niet over de juiste middelen om die mensen goed te begeleiden en te ondersteunen. Je bent immers in opdracht van je schuldeiser aan het werk. Ik heb mij dan ook steeds vaker afgevraagd of ik mijn werk als gerechtsdeurwaarder wel wilde voortzetten.

Specialisme

De voorgedane kans om bewindvoerder te worden heb ik daarom met beide handen aangegrepen. Met mijn achtergrond (beslag- en executierecht) ben ik in staat om mijn cliënten goed bij te staan en zeer kritisch te zijn jegens de schuldeisers en hun belangenbehartigers.

Drijfveer

Mijn missie is dan ook om hulp te bieden aan mensen die, door problemen in de persoonlijke situatie, in financiële problemen zijn geraakt of dreigen in zo’n situatie terecht te komen. Het hebben van schulden brengt veel stress en andere problemen met zich mee. Het doel is om weer rust en overzicht te brengen in het leven van mijn cliënten en uiteindelijk de zelfredzaamheid te bevorderen. Ik krijg energie en voldoening, als ik zie dat de situatie is gestabiliseerd, de rust is weergekeerd, mijn cliënt tevreden is en hij/zij weer beter in zijn/haar vel zit.

Profez partner

Ik heb mij aangesloten bij Profez, omdat bij Profez de cliënt centraal staat en de continuïteit is gewaarborgd. Regelmatig vindt er overleg plaats tussen de bewindvoerders bij Profez, waarbij kennis en ervaringen worden uitgewisseld. Die werkwijze levert een goede bijdrage om mijn cliënten nog beter te ondersteunen.

Wilt u net als Mustafa bewindvoerder bij Profez worden? Neem contact op voor de mogelijkheden.