mijnbudget wordt mijnonview

25 november 2019

Geachte heer/mevrouw,

Zoals bij u bekend maken wij gebruik van software om uw gegevens veilig te bewaren. Helaas gaat onze leverancier stoppen met haar service waardoor wij genoodzaakt zijn om over te gaan op andere software.

Onview
We hebben gekozen voor de software van Onview vanwege de goede recensies van zowel klanten als gebruikers. Ook is Onview ISO gecertificeerd en dat is voor ons belang en in uw belang; met dit certificaat kunnen wij uw privacy waarborgen.

Wat gaat er voor u veranderen?
In het weekend van 1 december 2019 gaan we alle dossiers overzetten naar Onview. Uiteraard doen we ons uiterste best om u zo weinig mogelijk te laten merken van deze ‘verhuizing’.

Toch kunnen we niet helemaal voorkomen dat wij u overlast bezorgen:

  • Op 29 november kunt u uw dossier niet online inzien.
  • Na 29 november is ‘mijnbudgetbij’ niet meer actueel en zal deze ook niet meer worden bijgewerkt.
  • Tussen 2 en 5 december ontvangt u de nieuwe inloggegevens voor ‘mijnonview’.

Inzage in uw dossier
Zodra u uw inloggegevens hebt ontvangen, kunt u uw dossier inzien via een nieuwe link: https://mijn.onview.nl. Deze link staat vanaf 29-11-2019 ook op onze website www.profez.nl. Hebt u 5 december uw inlog nog niet ontvangen? Neem dan contact op met uw bewindvoerder; bij voorkeur per mail.

Maakt u nog geen gebruik van online inzage van uw dossier en wilt u dit wel graag? Ook dan kunt u contact opnemen met uw bewindvoerder.

Ondanks onze uitgebreide opleiding zullen wij ongetwijfeld ook aanloopproblemen ondervinden; wij vragen u hiervoor om uw begrip. Ook bieden wij u onze verontschuldigingen aan voor de overlast die wij u mogelijk gaan bezorgen.

 

 

Postbus 132
7570 AC Oldenzaal

Bezoekadres Profez BV
Welbergweg 23
7556 PE Hengelo
Alleen op afspraak