Nieuwe zorgpolissen stromen binnen!

13 november 2020
Nieuwe zorgpolissen

De nieuwe premie is bekend en de zorgpolissen stromen binnen. Misschien kun je veel geld besparen door te kiezen voor een andere zorgverzekering of door je huidige pakket te wijzigen. Profez hecht er waarde aan je hierover te informeren. Heb je vragen waar je niet uitkomt? Bel je bewindvoerder bij Profez, zij helpen je graag.

Misverstanden
Krijg je wel of niet een bepaalde behandeling vergoed uit de basisverzekering? En betaal je wel of geen eigen risico voor een bezoek aan de huisarts? Het zijn vragen rond de zorgverzekering die nog wel eens misverstanden oproepen. Op rijksoverheid lees je hoe het echt zit met vergoedingen, eigen risico, zorgpremie, zorgtoeslag, overstappen en de zorgrekening.

Overstappen of wijzigen?
Kijk op de site van je verzekeraar voor de belangrijkste wijzigingen van je huidige zorgverzekering.
Van 12 november 2020 tot 1 januari 2021 kun je je zorgpolis wijzigen of overstappen naar een andere verzekeraar. De juiste zorgverzekering kiezen kan een klus zijn. Maar als je eenmaal weet waar je op moet letten, valt het best mee en kun je bovendien veel geld besparen.
Kijk op consumentenbond voor een overzicht van alle zorgverzekeraars. Op deze site kun je ook tips vinden voor bijvoorbeeld de overstap tijdens een lopende behandeling.

Gemeentepolis
De Gemeentepolis is een collectieve zorgverzekering voor mensen met een laag inkomen en mensen met een chronische ziekte of beperking. In Nederland bieden 330 gemeenten een Gemeentepolis aan. Kom je mogelijk in aanmerking voor een collectieve zorgverzekering? Kijk op gezondverzekerd.

Postbus 132
7570 AC Oldenzaal

Bezoekadres Profez BV
Welbergweg 23
7556 PE Hengelo
Alleen op afspraak