Preventie van schulden

“Goed voorbereid de toekomst tegemoet zien!”

Mijn naam is Kees en ik ben een gescheiden man. Ik had een goede baan en een goed salaris. Ik ging regelmatig met vakantie, uit eten, naar een concert of festival. Ik genoot van het leven totdat ik, van de ene op de andere dag, werkloos werd.

In eerste instantie dacht ik dat ik het financieel wel ging redden, maar toen ik een maand ging achterlopen met de huur heb ik hulp gezocht. Voor mij waren de kosten voor het inschakelen van hulp nog wel een hoge drempel; ik krijg immers nu al mijn budget niet rond. Echter, ik was me er terdege van bewust dat ik het zonder hulp niet zou redden.

Nu ben ik blij dat ik hulp heb gezocht; we hebben samen een budgetplan gemaakt en zij hebben voor mij een betalingsregeling getroffen met mijn woningbouwvereniging. Ook mag ik de factuur van Profez in termijnen betalen en deze kosten zijn meegenomen in mijn budgetplan. Hun eerste gesprek is vrijblijvend en gratis en ik raad het iedereen aan om in ieder geval het gesprek aan te gaan.

Mijn luxe leven heb ik vaarwel moeten zeggen, maar ik kan nu prima rondkomen en ik heb gelukkig geen schulden.

Postbus 132
7570 AC Oldenzaal

Bezoekadres Profez BV
Welbergweg 23
7556 PE Hengelo
Alleen op afspraak