Annelou Masselink

Over Annelou

Mijn Naam is Annelou Masselink en ik ben bewindvoerder onder de naam Profez Masselink. Na mijn studie HBO-rechten ben ik gestart bij het UWV als uitkeringsdeskundige. Mijn werkzaamheden bestonden voornamelijk uit het controleren van de WW-aanvragen, of mensen wel of niet in aanmerking kwamen voor een WW-uitkering. Ik was al snel zoekende naar een andere baan. Ik wilde meer klantcontact en klanten niet als een nummer zien. Uiteindelijk kwam Profez op mijn pad.

Specialisme

Ik denk in de mogelijkheden en oplossingen. Ik denk graag mee met mijn klanten en ik wil graag samen tot een oplossing komen. Problemen zijn er om op te lossen.

Drijfveer

Doordat wij een persoonlijke benadering hebben met klanten geeft het mij meer voldoening. Je kunt beter meedenken en een passende oplossing zoeken. Elke situatie is weer anders en vaak speelt er ook andere problematiek. Dan is het fijn dat wij dit ook meenemen in de communicatie, maar ook in de oplossingen.

Energie

Ik krijg energie als ik mensen kan helpen en samen problemen oplossen. Het creëren van financiële rust en het samen werken naar een goede (schuldenvrije) toekomst. Naast mijn werk krijg ik energie van sporten, van muziek en mijn vrienden en familie zien.

Profez partner

Ik ben meerdere keren gaan kijken binnen Profez hoe zij te werk gingen. Ik had al direct een goed gevoel hoe zij de functie als bewindvoerder invullen. De persoonlijke benadering naar klanten en begeleiders en goede bereikbaarheid.