Kijk vooruit, want die kant ga je op.

Over Profez

Profez is een franchiseorganisatie met meer dan 40 bewindvoerders, mentoren en curatoren. Christel Hampsink, Miranda Tsong en Paul Kienhuis vormen samen de directie van Profez BV.

Paul Kienhuis is jarenlang werkzaam geweest als accountant en hij begeleidt onze franchisenemers bij het starten van hun eigen onderneming. Christel en Miranda hebben jarenlange ervaring op het gebied van bewindvoering, mentorschap en curatele. Zij hebben zelf ook nog een aantal cliënten in beheer waardoor wij als franchisegever de affiniteit met onze doelgroepen niet verliezen.

Onze werkwijze is uniek!

Onze franchisenemers zijn allen éénpitters, maar bij calamiteiten, extra drukte of afwezigheid kunnen zij dezelfde werkdag beschikken over een Team van assistent bewindvoerders. Deze – bij de rechtbank geregistreerde – assistenten zijn in dienst van Profez BV met als eindverantwoordelijken Miranda en Christel.

De continuïteit van onze franchisenemers is daarmee gewaarborgd. Onze systemen zijn dermate ingericht dat wij binnen enkele minuten:

De cliënten van onze franchisenemers ervaren hierdoor de rust van maar één aanspreekpunt, maar bij calamiteiten het gemak van een grote organisatie.

Waar staan wij voor?

De bewindvoerders van Profez leveren kwaliteit en zijn betrokken. We kennen geen wachttijd, je hebt bij ons altijd een vaste contactpersoon en onze telefoon wordt over het algemeen binnen 2 minuten aangenomen.  Verder hebben we afgesproken dat wij:

  • voor elkaar waarnemen bij afwezigheid
  • elkaar ondersteunen en adviseren 
  • bij ‘einde maatregel’ zorgen voor een warme overdracht
  • onze accountant iedere twee maanden onze administratie laten controleren.

Onze kernwaarden

Bij Profez zijn uitsluitend gekwalificeerde wettelijke vertegenwoordigers aangesloten. Zij houden zich bezig met beschermingsbewind, mentorschap en curatele.

De wettelijke vertegenwoordigers voeren hun werk uit vanuit een persoonlijke benadering met aandacht voor hun cliënten:

Verder onderhouden we actief contact met andere hulpverleners. We overleggen, signaleren en informeren. Waar nodig zijn we bereid een MDO of andere bijeenkomst bij te wonen indien onze cliënt hier baat bij heeft.

We behandelen iedereen met respect. Onze uitingen zijn met zorg en respect voor elkaar.

Alle wettelijke vertegenwoordigers laten hun administratie één keer per kwartaal controleren door een gekwalificeerde accountant. We zijn permanent bezig met educatie, actualiteiten in ons vakgebied en ontwikkelingen in de markt. We delen onze kennis middels een maandelijkse intervisie.

Team Ondersteuning Profez

Asli Karakayali

a.karakayali@profez.nl
T 085 - 488 47 22

Mirjam Smit

m.smit@profez.nl
T 085 - 488 47 22

Tijmen Rikkering

t.rikkering@profez.nl
T 085 - 4884 722

Giulietta D’Andrea

g.dandrea@profez.nl
T 085 - 488 47 22

Amber Scholten

a.scholten@profez.nl
T 085 - 488 47 22