Arjan Noltes

Over Arjan

Mijn naam is Arjan Noltes en werk als bewindvoerder onder de naam Profez Noltes. Mijn werkgebied strekt zich uit over heel Twente en een stukje Salland. Ik heb cliënten in Nijverdal, Borne en Almelo maar ook in andere gemeente heb ik goede contacten.

Ervaring als bewindvoerder

In 2003 heb ik mijn HBO Retail Management afgerond en ben ik als filiaalmanager gestart in een kledingwinkel. Daar werd veelal gestuurd op cijfers en werd de inkoop gebudgetteerd. Vanuit de winkel kreeg ik de kans om te gaan werken bij ABN AMRO. Hier ben ik 8 jaar lang actief geweest voor de particuliere klant en heb ik mij gespecialiseerd in vermogen. Daar was het dat ik voor het eerst in aanraking kwam met Bewindvoering en Bewindvoerders. Ik kwam er achter dat mensen niets hebben aan een advies als ze niet weten hoe ze het moeten toepassen.

Waar krijg ik energie van?

Ik ben goed in het vertalen van complexe vraagstukken naar voor eenieder begrijpelijke taal. Veel zaken worden namelijk onnodig ingewikkeld gemaakt. Mijn grootste drijfveer is de mogelijkheid om mensen te helpen, zodat financiën weer op de rit komen. Ik merk dat het wegnemen van deze stres al voor verlichting zorgt. Wanneer een puzzel in elkaar valt en elk stukje op de juiste plek ligt heb ik voldoening in mijn werk. Daar krijg ik energie van!

De reden dat ik mij heb aangesloten bij Profez is dat zij dezelfde waarden hanteren. Op het moment dat je een probleem hebt, op welk vlak dan ook, dan wil je door mij gehoord worden en niet iemand die je niet kent. Daar sta ik voor. Daarnaast werken wij met zijn allen samen en helpen wij elkaar bij het oplossen van problemen. Je merkt dat je als groep zoveel meer kunt bereiken.