Arjen Hultink

Over Arjen

Allereerst, maak ik graag gebruik van deze gelegenheid om een kleine impressie van mij te geven. Mijn naam is Arjen Hultink, woonachtig in Harderwijk met mijn vrouw en twee dochters. Ik ben een mensgericht en empatisch persoon, daarbij bezit ik over een groot analytisch vermogen. Door mijn HBO opleiding Maatschappelijk werk en dienstverlening aan de hogeschool Windesheim ben ik gespecialiseerd in sociaal juridische dienstverlening en daarnaast ben ik ook een landelijk erkend GGZ agoog, gespecialiseerd in psychiatrie & verslaving.

Specialisme

Door deze specialisaties ken ik de belangen van diverse partijen. Hierdoor ben ik instaat om zorgvuldig met deze belangen om te gaan. Aangezien wetten en regels de spelregels van onze samenleving zijn. Heb ik tijdens mijn opleiding mij toegelegd op veel juridische vakken zoals sociale zekerheid recht, arbeidsrecht en civiel recht. Daarnaast heb ik mij ook verdiept in vakken zoals sociologie en psychologie. Waardoor ik in bezit ben van goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden, kan luisteren en inlevingsvermogen heb. Tevens bezit ik ook de nodige mensenkennis en empathie. Dit zorgt ervoor dat ik instaat ben om met verschillende partijen te kunnen onderhandelen, bemiddelen en voorlichting kan geven. Verder kan ik mensen overtuigen, motiveren en coachen om zo tot een degelijk eindresultaat te komen.

Drijfveer

Als bewindvoerder, mentor en curator sta ik voor het bevorderen van mensen in onze samenleving. Waarbij zij tot hun recht komen als mens. Ik streef ernaar dat mensen zich in wisselwerking met hun sociale omgeving zo goed mogelijk kunnen ontplooien, naar hun eigen aard, behoeften en opvattingen.

Energie

Soms zijn mensen met financiële of persoonlijke problemen ook de grip op hun leven kwijt en belanden in een negatieve spiraal. Om de negatieve spiraal te doorbreken is het belangrijk dat mensen weer overzicht krijgen op hun situatie en dat zij ervaren dat zij zelf iets aan hun situatie kunnen veranderen. Mijn dienstverlening is erop gericht om cliënten (financieel) zelfredzamer te maken.

Profez parnter

Profez, professionals in financiën en zorg. is een franchise organisatie van verschillende bewindvoerders, mentoren en budgetbeheerders. Allemaal zijn wij zelfstandig ondernemers en werken onder de paraplu van Profez. Wat voor de cliënten veel voordelen met zich meebrengt. Zo hebben wij een groot netwerk aan ondersteunende diensten en vinden wij het belangrijk om de cliënt en
diens persoonlijke situatie goed te kennen. Daarom heeft de cliënt één contactpersoon die alles voor regelt. Echter, is er altijd vervanging aanwezig. Tevens voldoet iedereen bij Profez aan de gestelde eisen van de rechtbank en is iedereen lid van de branchevereniging VeWeVe. Een ander voordeel is dat er een enorme hoeveelheid kennis is welke wij regelmatig onderling uitwisselen middels intervisie bijeenkomsten. Daarnaast volgen wij regelmatig trainingen om onze kennis up to date te houden.

Werkgebied

Nieuwsgierig naar mijn persoonlijke werkwijze in de regio randmeren en noord west Veluwe? Graag ga ik met u in gesprek om onze mogelijke samenwerking te bespreken.