Audrey Rudolf

Over Audrey

Mijn naam is Audrey Rudolf en ik ben bewindvoerder onder de naam Profez Rudolf. Ik ben beschikbaar als bewindvoerder in de regio Oost Nederland, Twente, Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Almelo, Borne, Hof van Twente, Nijverdal, Dinkelland en Ootmarsum.

Ervaring als bewindvoerder

Met veel plezier heb ik de afgelopen 27 jaren op verschillende afdeling bij een bank gewerkt, waarbij ik verschillende functies heb uitgevoerd op het gebied van financiën en verzekeringen. Het klantcontact heb ik daarbij altijd zeer gewaardeerd. Na alle veranderingen binnen de financiële wereld en ook bij de bank de laatste jaren, heb ik geconstateerd dat mijn huidige werkzaamheden steeds meer worden beheerst door standaardisering en digitalisering. Helaas gaat dit ten koste van het klantcontact. Via via ben ik in contact gekomen met Profez en dat was een mooi moment om het roer om te gooien en als zelfstandig bewindvoerder aan de slag te gaan.

Ik ben oprecht geïnteresseerd in het verhaal van mijn klanten en wil ze graag persoonlijk ontmoeten. Door te luisteren en vooral niet te oordelen, wil ik samen met mijn klanten een plan maken om weer grip op de financiën te krijgen. Ik vind het belangrijk dat mijn klanten een goed gevoel hebben over onze samenwerking en zal er alles aan doen om per situatie uit te zoeken wat de mogelijkheden en oplossingen zijn. Mijn gedrevenheid, eerlijkheid en kennis op financieel gebied en sociale zekerheid helpen mij daar bij.

Wie ben ik?

Mijn drijfveer is vooral mijn passie voor en nieuwsgierigheid naar mensen. Het klantcontact in combinatie met de financiële, de administratieve en de organisatorische aspecten van bewindvoering zijn voor mij de perfecte mix. Veel mensen hebben financiële zorgen of te weinig financiële kennis en komen daar zelf niet uit. Elke situatie is weer anders en ik zie het als een uitdaging om de problemen van die klanten te vertalen naar oplossingen. Op die manier hoop ik mijn klanten weer rust te geven, zodat ze de toekomst weer met vertrouwen tegemoet kunnen zien. Daar wordt ik blij van!

Ik krijg energie van het contact met mensen, het zoeken naar passende oplossingen en het hebben van eigen verantwoordelijkheden. Als mijn klanten blij zijn, wordt ik daar ook blij van. Naast mijn werk krijg ik ook energie van samenzijn met familie en vrienden, sporten en muziek.

Profez onderscheid zich door haar landelijk unieke manier van werken gericht op het wegnemen van stress bij armoedebestrijding. De klant staat centraal en dat spreekt mij aan. Wij behandelen klanten niet als een nummer maar als mens. Via Profez is ook vervanging geregeld, mocht dat nodig zijn. Zodoende is de bereikbaarheid voor klanten gewaarborgd.