Camiel van het Reve

Over Camiel

Mijn naam is Camiel van het Reve en ik ben bewindvoerder en partner van Profez. Daarvoor heb ik 22 jaar bij een financiële instelling gewerkt zowel als leidinggevende als adviseur. In 2016 ben ik mijn eigen bedrijf “Profez Van het Reve” gestart en aangesloten bij Profez B.V.

Profez partner

Ik ben bewindvoerder bij Profez geworden omdat ik een nieuwe uitdaging zocht waarin ik mijn ervaringen kan inzetten, mensen financiële hulp en rust kan bieden maar met de vrijheid van een eigen onderneming. Daarnaast vind ik het erg mooi dat bij Profez de klant centraal stelt. Ik kom graag bij de mensen thuis waardoor je elkaar goed leert kennen. Eerst maken we dan een plan van aanpak voor een stabiele financiële toekomst waardoor we rust in de thuis situatie kunnen creëren. Daarna gaan wij, indien nodig, met uw verleden aan de slag; schulden oplossen of betalingsregelingen treffen.

Mijn cliënten kunnen mij bellen, mailen of een app-bericht sturen. Hierdoor onderhoud ik goede contacten en ben ik snel op de hoogte wat er bij mijn cliënten speelt.

Ik ben pas tevreden als u dat ook bent. Soms bereik ik dit door creatief te zijn en ver te gaan in het oplossen van problemen.

Als bewindvoerder ben ik werkzaam in de regio Twente en ambassadeur in de gemeente Almelo en Hengelo.