Carla Boerrigter

Over Carla

Mijn naam is Carla Boerrigter en ik ben Mentor bij Profez. Ik ben werkzaam in de regio Oldenzaal, maar ook in de rest van Twente. In de afgelopen 20 jaar heb ik als Sociaal Werker mensen ondersteunt die om wat voor reden dan ook het moeilijk vonden om te blijven meedoen in de samenleving. Samen met degene die hulp nodig had, zorgde ik ervoor dat hij/zij de juiste hulp kreeg en weer een wat prettiger leven had. Op dit moment werk ik als leidinggevende in de ouderenzorg en zorg ik samen met een groot team ervoor dat ouderen een fijn leven in ons wooncentrum hebben.

Ervaring als mentor

Als specialisme weet ik al snel hoe het leven van iemand eruit ziet en welke mensen belangrijk zijn in zijn/haar leven. Ik heb kennis van de verschillende hulpverleningsmogelijkheden en een netwerk hierin opgebouwd om in te kunnen zetten. Ik ben enthousiast en een echte motivator. Ik wil ten alle tijden dat mensen gelijkwaardig en met respect met elkaar omgaan. De klant staat bij mij centraal. Door mijn werk weet ik als geen ander dat het leven niet voor iedereen op rolletjes loopt. Ieder mens heeft weleens het moment, meer of minder, dat er dan hulp nodig is. Iedereen mag er zijn, ook als je niet meer zomaar mee kunt komen in de maatschappij. De mensen die dit ervaren wil ik graag ondersteunen om er toch alles uit te blijven halen. Eigen regie en een gelukkig leven vind ik voor mezelf belangrijk, dus daarom ook zeker voor een ander.

Wie ben ik?

Samen zijn met mensen. Familie, collega’s of mijn klanten, dat maakt voor mij geen verschil. We moeten er samen wat van maken en daar kan ik ten volle van genieten. In moeilijke tijden ook weer de humor van alles in kunnen zien én een mooie stap vooruit maken: daar ga ik van stralen! Als een ander dat ook nog eens zo ervaart, dan telt deze energie voor 10! Als zelfstandig ondernemer kan ik werken op de manier waarop ik dat wil samen met de klant. Maar gelijkgestemde collega’s zorgen ervoor dat ik het niet alleen hoef te doen. Doordat ik bij Profez ben aangesloten kan ik hulp vragen, kennis delen én ervoor zorgen dat er een betrouwbare vervanging is bij ziekte of vakantie. Ik kan lekker aan het werk en Profez ondersteunt mij met alles waar ik zelf niet aan toe kom, met de bijbehorende kwaliteitseisen.