Carlo van Langen

Over Carlo

Mijn naam is Carlo van Langen en ik ben bewindvoerder bij Profez. Mijn werkgebied is de Achterhoek en de regio rond Arnhem en Nijmegen.

Ervaring als bewindvoerder

Ik heb de afgelopen 17 jaar als Controller gewerkt bij de Rabobank en daarvoor 9 jaar als Controller bij zorgverzekeraar Menzis.
In mijn vrije tijd zet ik mij in voor de plaatselijke voetbalvereniging SV De Lutte als voorzitter van de sponsorcommissie. In het verleden ben ik ruim 19 jaar bestuurslid geweest bij SV De Lutte. Daarnaast ben ik penningmeester van de plaatselijke toneelvereniging en jeu de boules vereniging.

Wie ben ik?

Ik toon interesse in mensen en verdiep me graag in hun situatie om gezamenlijk een stabiele (financiële) situatie te realiseren. Hierbij zijn wederzijds respect en vertrouwen belangrijke uitgangspunten voor mij. Ik ben betrouwbaar, proactief en kan goed plannen en organiseren. Ik vind dit belangrijke eigenschappen die goed passen bij het beroep van bewindvoerder. Mijn passie is het helpen van mensen om samen problemen op te lossen. Daarnaast krijg ik energie van het beheren van de financiën van mensen of vrijwilligersorganisaties.

Ik krijg energie als ik zie dat mijn inzet leidt tot financiële rust waardoor mensen weer de ruimte krijgen om actief deel te nemen in de maatschappij en daardoor beter in hun vel zitten. Wat is er nu mooier om mensen te helpen financieel de zaken weer op de rit te krijgen waardoor zij het gevoel van eigenwaarde weer terugkrijgen en hun dankbaarheid tonen.

Tijdens mijn eerste gesprek kreeg ik al direct een warm gevoel bij de kernwaarden van Profez. De persoonlijke benadering van de cliënten en wederzijds respect spreken mij zeer aan. Daarnaast vind ik professionaliteit en het leveren van bovengemiddelde kwaliteit belangrijk. Deze kernwaarden staan bij Profez hoog in het vaandel.

Wil jij je net als Carlo aansluiten bij Profez? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.