Christel Hampsink

Over Christel

Mijn naam is Christel Hampsink en ik ben sinds april 2011 bewindvoerder bij Profez. Ik ben bewindvoerder in de regio Oldenzaal, Enschede, Hengelo. Ook in de andere gemeenten in Twente heb ik goede contacten.

Ervaring als bewindvoerder

Wat ik je als eerste graag wil meegeven; je bent nooit te laat om hulp te zoeken en maak jezelf geen verwijten over de situatie waarin je terecht bent gekomen; financiële problemen kunnen iedereen overkomen.

Door in de afgelopen 10 jaar goed naar mijn cliënten te luisteren weet ik dat financiële problemen een enorme impact hebben op je functioneren. Als ik je bewindvoerder mag worden, wil ik je dan ook graag weer rust en overzicht laten ervaren en geldzorgen bij je wegnemen.

Wie ben ik?

Ik heb 20 jaar bij KPN gewerkt, waarvan de laatste jaren als manager klantenreacties. Hier heb ik geleerd dat er voor ieder probleem een oplossing is en deze ervaring kan ik goed gebruiken in mijn huidige beroep.

Als ik mijzelf moet omschrijven dan komen de woorden respectvol, gelijkwaardig en inlevend als eerste in mij op. Kernwaarden die ik goed kan gebruiken in mijn dagelijks werk als bewindvoerder.

Financiële problemen

Is niet het eerste waar je over praat en misschien schaam je je ook wel dat het zover heeft kunnen komen. Ik vind het dan ook erg fijn dat je nu mijn verhaal leest; je bent op het punt gekomen om hulp te zoeken en daarvoor heb ik diep respect.

De bewindvoerders van Profez hebben samen zo’n 100 jaar aan ervaring. Ervaring die we graag met elkaar delen en dat maakt de aanpak van Profez uniek.

Wil jij je net als Christel aansluiten bij Profez? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.