Daniera de Lange

Over Daniera

Mijn naam is Daniera de Lange en ik ben sinds 2017 werkzaam als bewindvoerder in de regio Twente. Ik ben met name actief in de plaatsen Twenterand en Almelo, maar ook in een straal van 30 km rondom deze plaatsen kun je mij tegenkomen. In het verleden heb ik ruim 15 jaar gewerkt binnen de Rabobankorganisatie. Vanuit die ervaring heb ik gemerkt dat ik vooral plezier heb in mijn werk wanneer ik met mensen kan werken en dat het mij voldoening geeft om mensen verder te helpen op diverse vlakken.

Wie ben ik

Woorden die mijzelf persoonlijk kenmerken zijn betrokken, zorgvuldig, toegewijd, klantvriendelijk, toegankelijk, klantgericht, hulpvaardig en betrouwbaar. Als bewindvoerder help ik mensen om weer rust en overzicht te krijgen in hun financiën. Dit doe ik door, soms tijdelijk, soms voor langere tijd, de gehele administratie over te nemen. Wanneer er sprake is van een schuldensituatie, kijken we naar de mogelijkheden om deze schulden af te lossen via betalingsregelingen of het aanvragen van een schuldhulptraject. Hierbij wordt gekeken naar maatwerk, aangezien geen enkele situatie hetzelfde is.

Ik werk bij Profez vanwege de persoonlijke aanpak en de kernwaarden die Profez nastreeft. De klant is een klant en geen nummer. De klant moet ons altijd goed en op verschillende manieren kunnen bereiken: ik ben zelf te bereiken door te bellen, via WhatsApp of e-mail. Ik vind het belangrijk dat afspraken die we als bewindvoerder en klant maken ook daadwerkelijk nagekomen worden. Daarnaast ben ik ook partner bij Profez vanwege het team van collega-bewindvoerders (met ieder zijn/haar eigen specialisme), zodat er onderling ook kennisoverdracht mogelijk is.