Daphne Steghuis

Over Daphne

Mijn naam is Daphne Steghuis en ik ben bewindvoerder en mentor bij Profez onder de naam Profez Steghuis. In 2012 ben ik afgestudeerd als orthopedagoog aan de universiteit te Utrecht. Ik heb een aantal jaren in deze functie gewerkt. Daarnaast ben ik zowel voor als na mijn studie als begeleider werkzaam geweest, voornamelijk binnen de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.

Drijfveer

Sinds juli 2016 werk ik bij Profez en help ik mensen ook op het gebied van financiën. Mensen hulp bieden op het vlak van financiën spreekt mij aan omdat ik goed kan begrijpen hoeveel stress een onstabiele financiële situatie dat teweeg kan brengen. Dat motiveert mij om mensen, die daar zelf onvoldoende toe in staat zijn, hulp te verlenen bij hun financiën.​ Gezien mijn achtergrond in de zorg was mentor worden tevens een logische stap voor mij.

Energie

Energie krijg ik van het helpen van mensen en het samen zoeken naar werkbare oplossingen voor problemen. Ik vind het fijn om wat voor mensen te kunnen betekenen.

 

Profez partner

Waarom ik partner geworden ben bij Profez, is omdat bij Profez verder gekeken wordt dan alleen de problemen van cliënten: er wordt gekeken naar de mens achter die problemen. Hoe staat iemand in het leven? Wat vindt iemand belangrijk? Op deze manier kan zorg op maat geboden worden of dit nou is op gebied van financiën of op hulpvragen die betrekking hebben op zorg, begeleiding en verpleging. Deze persoonsgerichte benadering spreekt mij zeer aan.