Diana de Roode

Over Diana

Mijn naam is Diana de Roode en ik ben bewindvoerder onder de naam Profez de Roode. Werkgebied en bereikbaarheid als bewindvoerder ben ik gevestigd in Zuid- Holland en richt ik mij met name op klanten in de regio Leiden e.o. Tijdens mijn studie HBO-Rechten ben ik werkzaam geweest bij een incasso- en administratiebureau en na mijn studie, ben ik voornamelijk werkzaam geweest binnen de arbeidsbemiddeling op verschillende gebieden. Tijdens mijn werkzaamheden maar ook uit persoonlijke interesse door o.a. als vrijwillig mentor actief te zijn, kwam ik erachter dat ik meer voor mensen wil betekenen. Ik wilde meer (sociaal) klantcontact en niet men als een nummertje zien die geplaatst wordt. Vanuit mijn netwerk kwam Profez op mijn pad.

Specialisme

Mijn oprechte interesse in de mens zorgt ervoor dat ik denk in mogelijkheden en oplossingen. Een persoonlijke aanpak, doorzettingsvermogen en het nauwkeurig werken vind ik belangrijk. Ik denk graag mee met mijn klanten en ik wil graag samen tot een oplossing komen. Tevens kan ik dankzij mijn juridische opleiding en incasso werkzaamheden “vinger aan de pols” houden wanneer mijn cliënten worden geconfronteerd met incasso’s en/of invordering

Drijfveer

Iets voor je medemens kunnen betekenen geeft mij voldoening. Binnen Profez hebben we een persoonlijke benadering naar klanten toe want elke situatie is anders en vergt een andere aanpak. Als bewindvoerder dus iets voor mensen met financiële problemen kunnen betekenen spreekt mij erg aan. Door met elkaar in contact te blijven en te communiceren kunnen we tot oplossingen komen.

Energie

Ik krijg energie als ik mensen kan helpen en samen tot oplossingen kan komen. Als bewindvoerder neem ik de financiële zaken over van mijn cliënten. Dit zorgt bij hen voor rust waardoor er ruimte is voor andere belangrijke zaken in hun leven. Als het goed gaat met de financiën en met mijn client, geeft dit mij energie. Naast mijn werk krijg ik energie van muziek maken, wandelen en gezellige dingen ondernemen met vrienden en familie.

Profez partner

Ik heb een aantal gesprekken gehad met Profez om na te gaan hoe zij te werk gingen. Tijdens deze gesprekken kreeg ik een goed gevoel hoe zij de functie als bewindvoerder invullen. Daarnaast is het een voordeel dat ik, indien nodig kan terugvallen op de binnen Profez aanwezige specialistische kennis en ervaring. De persoonlijke benadering naar klanten en begeleiders en goede bereikbaarheid zijn belangrijke elementen geweest om deze keuze te maken.