Esther Gervink​

Over Esther

Voordat ik als zelfstandig ondernemer aan de slag ging heb ik 23 jaar bij de Rabobank gewerkt. Dit heb ik altijd met heel veel plezier gedaan. Ik had altijd een droom om “iets voor mijzelf” te beginnen, maar ik wist nooit goed wat. Doordat er heel veel ging veranderen bij de Rabobank, ben ik mij buiten de bank gaan oriënteren. En zo kwam ik via stage bij Profez terecht.

Specialisme

Mijn collega’s komen bij me op het moment dat ze het gevoel hebben dat klanten “een warm bad” nodig hebben. Ik kan goed luisteren en ben oprecht geïnteresseerd in mensen. Ik (ver)oordeel niet en richt mij samen met de klant op de toekomst.

Drijfveer

Elke klant heeft zo zijn eigen verhaal. Ik merk ook dat geen enkele klant hetzelfde is. Doordat ik de vrijheid heb kan ik zelf invulling geven wat ik voor klanten kan betekenen. De ene klant heeft net iets meer nodig dan de andere. Dit natuurlijk allemaal in overleg met de klant. Je merkt ook dat dit enorm gewaardeerd wordt.

Energie

We hebben een erg leuk team met verschillende mensen, maar die allemaal dezelfde missie hebben; klanten helpen die het financieel moeilijk hebben. Ik krijg er energie van dat mijn klanten mij vertellen dat er rust is ontstaan.

Profez partner

Ik vind het heel erg mooi dat de klant centraal wordt gesteld binnen Profez. Zeker in een wereld waarin steeds meer zelfstandigheid van mensen wordt verwacht. Niet iedereen is hier klaar voor of kan dit aan. Denk aan alles via de computer moeten regelen en het verdwijnen van vaste contactpersonen bij bedrijven. Ik merk ook dat het contact met klanten mij goed af gaat en energie geeft.

Als bewindvoerder ben ik werkzaam in de regio Twente, Hengelo, Oldenzaal, Enschede, Almelo, Borne, Hof van Twente en Nijverdal. Wilt u meer informatie? Mail mij gerust.

Wilt u net als Esther bewindvoerder bij Profez worden? Neem contact op voor de mogelijkheden.