Evelien Veltink​

Over Evelien

Mijn naam is Evelien Veltink en ik ben bewindvoerder bij Profez onder de naam Profez Veltink. Ik heb de opleiding HBO-Sociaal Juridische Dienstverlening gedaan en daarna bij verschillende gemeentes gewerkt op de afdelingen Sociale Zaken en Personeelszaken.

Drijfveer

Ik wil in mijn werk graag betrokken zijn bij mensen en van betekenis zijn. Bijdragen aan een stabiele financiële situatie waardoor je steviger in het leven komt te staan. Als bewindvoerder doe ik dat door mensen te ondersteunen op financieel, juridisch en administratief gebied. Hierbij kan ik mijn eigen krachten inzetten, ik ben nauwkeurig, doelgericht, heb snel de rode draad te pakken en ben betrouwbaar en integer. Mijn grootste drijfveer is om voor de cliënt het beste resultaat te krijgen. En als dat lukt, daar krijg ik als bewindvoerder nou energie van!

Profez partner

In mijn werkwijze vind ik het belangrijk om dicht bij mijn cliënten te staan. Persoonlijk contact, korte lijnen, waarbij ik ook graag de samenwerking zoek met andere betrokken partijen zoals bijvoorbeeld hulpverlenende instanties. Deze persoonlijke aanpak en aandacht voor mensen is ook wat mij direct aansprak toen ik in contact kwam met Profez. We zetten allemaal graag dat stapje extra. Daarnaast is er ontzettend veel kennis beschikbaar binnen Profez en vullen we met onze diverse achtergronden elkaar heel mooi aan.

Werkgebied

Ik ben werkzaam in de gebieden Zuid-Drenthe, Salland en Twente. Wilt u meer informatie over mij of wat ik voor u kan betekenen, mail of bel mij gerust. Ik ga graag vrijblijvend met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wilt u net als Evelien bewindvoerder bij Profez worden? Neem contact op voor de mogelijkheden.