Frank Heithuis

Over Frank

Mijn naam is Frank Heithuis en ik ben bewindvoerder bij Profez onder naam Profez Heithuis. Ik ben vooral actief in Twente maar ook werkzaam in de Achterhoek.

Ervaring als bewindvoerder

Ruim 25 jaar heb ik gewerkt bij Stadsbank Oost Nederland. Verschillende functies heb ik hier uitgevoerd waaronder 10 jaar bewindvoerder wettelijke schuldsanering (WSNP) en de laatste 12 jaar als beschermingsbewindvoerder.

Beschermingsbewindvoerder is een geweldig beroep. Het samen werken aan een passende financiële oplossing en daardoor een rustige financiële situatie creëren voor de klant staat bij mij centraal. Samen kan ook betekenen met de betrokken familie en/of hulpinstanties. 

Geldzaken die nu en in de toekomst goed zijn geregeld neemt bij mensen veel stress weg en maakt ze gelukkiger.  De focus van de klant kan dan volledig naar andere aandachtsgebieden.

Vanuit mijn vorige werkgever heb ik zeer veel ervaring opgedaan met dossiers waarin problematische schulden voorkomen. Door deze ervaring kan ik onder meer goed communiceren met schuldeisers en snel de juiste inschatting maken of het aanvragen van een schuldregeling mogelijk is.

Profez partner

Ik heb mij aangesloten bij Profez omdat ik mij als professionele bewindvoerder volledig wil kunnen richten op mijn klanten. De klant staat centraal, dat sprak mij meteen aan toen ik met Profez in gesprek ging. Profez is een organisatie met stuk voor stuk professionals in financiën en zorg.