Jacqueline Trotsenburg

Over Jacqueline

Mijn naam is Jacqueline Trotsenburg en ik ben als bewindvoerder werkzaam in Rotterdam en omstreken.   

Lukt het je niet om je geldzaken goed te regelen? Of heb je een familielid die hierbij hulp kan gebruiken? Dan kan ik je helpen!

Specialisme

Tijdens mijn bancaire loopbaan heb ik veel kennis en ervaring opgedaan van alles wat met financiën te maken heeft. Ik ken de wegen en weet bij welke instanties je kan aankloppen voor hulp. Als je door de bomen het bos niet meer ziet, doe ik er alles aan om je goed op weg te helpen.

Schuldenvrij worden

Bij Profez draait het om een persoonlijke aanpak, professionaliteit en integriteit en dat voel je vanaf het eerste contact. Dat is precies de reden dat ik ben aangesloten bij Profez. Ik realiseer me dat als je bij mij aanklopt, dit een heel kwetsbaar moment is. En dat geldt helemaal als je een bewindvoerder krijgt toegewezen.  We starten met een kennismaking waarin ik je vragen stel maar vooral luister naar je verhaal.

Van daaruit denk ik mee hoe je je financiën weer op orde kan krijgen en zelf kan beheren. Dat is een heel traject waarin we samen afspraken maken en ik voorkom dat je in valkuilen trapt die je van je doel, ‘schuldenvrij worden’, afhouden.

Van dichtbij heb ik meegemaakt wat een enorme impact het op je leven heeft als er financiële problemen zijn. Als je geen licht meer ziet aan het einde van de tunnel. Door samen orde te scheppen in de financiële chaos en te zoeken naar oplossingen, krijgen je je financiën en daarmee ook je leven weer op de rit. Dat vind ik het allermooiste

Doel: afscheid nemen

Het moment waarop een klant schuldenvrij en een spaarrekening rijker is, is het mooiste van mijn werk. Je weer het beheer laten voeren over je eigen financiën en uiteindelijk met een gerust hart afscheid van elkaar nemen, dat is het ultieme doel. Neem gerust contact met me op. Ik help je graag op de goede weg.