Jan Hutten​

Over Jan

Mijn naam is Jan Hutten en ik ben opgegroeid in de Randstad. Ik ben bewindvoerder in de regio Zoetermeer. Als zelfstandig ondernemer en beschermingsbewindvoerder ben ik tevens partner van Profez B.V. Nadat ik geruime tijd werkzaam ben geweest in de deurwaardersbranche, heb ik een aantal jaren als (coördinator) SchuldHulpMaatje in Zoetermeer gewerkt. Daarnaast ben ik coördinator van één van de uitdeelpunten van de Voedselbank.

Specialisme

Door mijn achtergrond heb ik de nodige ervaring met het oplossen van financiële en juridische problemen. Daarnaast vind ik het belangrijk om een luisterend oor te bieden en er voor de klant te zijn en om samen tot een oplossing te komen.

Drijfveer

Mijn belangrijkste motivatie om beschermingsbewindvoerder te worden is om op die manier daadwerkelijk iets te kunnen betekenen voor mensen die om wat voor reden ook niet in staat zijn om hun eigen financiële belangen te behartigen en dan met name de mensen met problematische schulden. Ik heb ervaren dat het “samen doen” van essentieel belang is. Als je in de schulden zit is het belangrijk dat iemand in je gelooft en helpt, zonder oordeel en gewoon samen aan de slag te gaan om weer financieel orde op zaken te stellen. Dat samen zoeken naar een oplossing en mensen weer perspectief te bieden is wat ik graag doe en waar ik energie van krijg.

Profez partner

De kernwaarde van Profez “een persoonlijke benadering en aandacht voor de klant” spreekt mij heel erg aan. Daarnaast is het een voordeel dat ik, zo nodig, kan terugvallen op de binnen Profez aanwezige specialistische kennis en ervaring.

Werkgebied en bereikbaarheid Als bewindvoerder richt ik mij met name op klanten in Zoetermeer en omgeving, zeg maar het “groene hart”.
Wilt u net als Jan bewindvoerder bij Profez worden? Neem contact op voor de mogelijkheden.