Jan Willem ten Heuw

Over Jan Willem

Mijn naam is Jan Willem ten Heuw en ik ben bewindvoerder onder de naam Profez JeWeVe.

Ervaring als bewindvoerder

Van 2011 tot begin 2019 ben ik als bewindvoerder werkzaam geweest bij een groot bewindvoerderskantoor met een zeer diverse doelgroep, maar voornamelijk voor mensen met een verstandelijke beperking. Vooral de complexe dossiers in een rustiger vaarwater brengen gaven mij veel voldoening. In 2019 ben ik overgestapt naar Stadsbank Oost Nederland om in de schuldhulpverlening aan het werk te gaan als klantmanager. Hier heb ik zeer veel geleerd over schuldhulpverlening, een ervaring die ik zeer goed kan gebruiken als zelfstandig bewindvoerder.

Wie ben ik?

Ik kan me goed inleven in de situatie van de cliënt. Elke cliënt heeft andere wensen en behoeften. Als bewindvoerder is het belangrijk om maatwerk te kunnen leveren, uiteraard binnen de wettelijke kaders, zodat de cliënt optimaal geholpen wordt. Daarnaast weet ik door mijn ervaring bij Stadsbank Oost Nederland precies wat de mogelijkheden en de onmogelijkheden zijn wanneer een cliënt problematische schulden heeft.

In deze soms complexe samenleving heeft iedereen het recht om mee te doen. Wanneer iemand blijvend of tijdelijk, om welke reden dan ook, niet in staat is om zijn of haar financiën te beheren en er is niet voldoende ondersteuning dan heeft men vaak ook op andere gebieden uitdagingen. Ik wil graag mensen financiële rust geven zodat ze niet alleen op financieel gebied, maar ook op andere terreinen een volwaardig leven kunnen leiden.

Waar ik vooral energie van krijg is het creëren van rust. Doordat ik als bewindvoerder orde schep in de financiële chaos gaat de cliënt op dit gebied rust ervaren. Een rust die het gehele welzijn bevordert.

Vanuit mijn vorige baan heb ik goede ervaringen met de bewindvoerders van Profez. Het heeft de voordelen van een grote professionele organisatie, bijvoorbeeld de garantie van continuïteit in geval van afwezigheid of ziekte maar ook de voordelen van de persoonlijke aanpak doordat alle cliënten één vaste bewindvoerder hebben.

Wil jij je net als Jan Willem aansluiten bij Profez? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.