Karin Bakker

Over Karin

Mijn naam is Karin Bakker en ik ben sinds 2017 bewindvoerder bij Profez. Ik werk in de regio Noord- en Zuid-Holland.

De keuze om bewindvoerder te worden, heb ik niet zomaar gemaakt. Mijn vorige baan was namelijk gerechtsdeurwaarder. En als deurwaarder heb ik jarenlang van erg dichtbij gezien wat het hebben van schulden voor impact op mensen heeft. Hoeveel stress het hun gaf, maar vooral hoe de juiste hulp in veel gevallen ontbrak. Doordat ik tijdens mijn werk de hele dag met schulden te maken had, leerde ik ook vrij snel hoe je die weer succesvol kunt oplossen. Dat was voor mij de reden om het roer om te gooien en te gaan werken aan de kant waar we schulden weer oplossen.

Ik word er elke dag blij van als ik zie hoe klanten weer financieel gezond worden. Hoe de stress verdwijnt en er rust en stabiliteit voor terug komt. Bewindvoering betekent bij mij samenwerken. Samen met de klant kijken en overleggen wat er mogelijk en soms ook onmogelijk is. Natuurlijk neem je als bewindvoerder de eindbeslissing, maar het persoonlijk contact en de inbreng van de klant zijn minstens zo belangrijk.

Juist die persoonlijke aanpak is waar Profez het verschil in maakt. Als klant ben je geen nummer. Ieder verhaal is anders. Bij Profez heb je altijd een vast aanspreekpunt. Je eigen bewindvoerder, die jouw situatie goed kent.

Maar ook als er geen schulden zijn, kan er een bewindvoerder nodig zijn. Soms is het voor iemand lastig om de financiën zelf te regelen. Alle rekeningen en andere zaken zoals toeslagen, verzekeringen, belastingaangifte geven dan stress. Als er teveel stress is, kan het fijn zijn als iemand de geldzaken voor je kan regelen. Ook in dat geval kunnen we samen kijken welke hulp er nodig is en of bewindvoering een oplossing zou kunnen zijn.

Het mooiste doel vind ik om klanten te begeleiden naar een situatie waarin zij de financiën zelf weer kunnen overnemen. Maar als het voor de klant prettiger is om de begeleiding te houden, dan kan dat natuurlijk ook.

Heb jij hulp nodig bij je geldzaken? Bel mij dan gerust. Ik ben bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 16:00 uur.

Wilt u net als Karin bewindvoerder bij Profez worden? Neem contact op voor de mogelijkheden