Laura ter Welle

Over Laura

Mijn naam is Laura ter Welle, geboren en getogen in Twente. Ik ben bewindvoerder in Winterswijk, maar ook in Twente heb ik goede contacten met maatschappelijke instellingen en gemeenten.

Ervaring als bewindvoerder

Sinds de afronding van mijn opleiding Management, Economie en Recht heb ik in verschillende functies gewerkt.  Zo heb ik onder andere bij de bank gewerkt op de afdeling Bijzonder Beheer waar ik zowel particulieren als zakelijke klanten met problematische schulden heb geadviseerd. Belangrijk hierbij vind ik dat het probleem van de klant centraal staat. In de rol van bewindvoerder is het enige belang mijn klant en dat is wat mij enorm aanspreekt.

Wie ben ik?

Als persoon ben ik enorm gedreven om uit iedere situatie het beste te halen. Door mogelijkheden te zien, te creëren wil ik graag samen met mijn klanten tot een oplossing komen. Iedere klant is uniek en heeft zijn eigen verhaal, hoe mooi is het dat ik als bewindvoerder voor iedere unieke situatie een unieke oplossing mag aandragen. Ik raak enorm gedreven wanneer ik zie dat ik daarmee bijdrage kan leveren aan het welzijn van mijn klant.

De cliënt ontzorgen door de financiën (tijdelijk) over te nemen en hier structuur en overzicht in te creëren. Wanneer ik op deze manier een stukje last bij iemand weg kan nemen, geeft mij dat weer energie! De professionaliteit, de diversiteit en de persoonlijke aanpak is wat mijn enorm aanspreekt bij Profez. Dit past bij wie ik ben en waar ik voor sta.

Wil jij je net als Laura aansluiten bij Profez? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.