Limone Rijnenberg

Over Limone

Mijn naam is Limone. Ik ben partner bij Profez. Na 24 jaar met veel plezier te hebben gewerkt bij ABN AMRO bank in diverse functies was het voor mij tijd om wat anders te gaan doen. In mijn werk maar ook in mijn persoonlijke omgeving werd ik steeds vaker geconfronteerd met mensen die tijdelijk of voor een langere tijd niet zelf in staat waren om hun financiële zaken op orde te krijgen of te houden. Dit kan ontstaan door het “plotseling” overlijden van een dierbare, een ZZP’er die erg goed is in zijn vak, maar dat het financiële gedeelte niet echt zijn “ding” is.

Daarnaast heb je steeds meer jongeren, jonge gezinnen, alleenstaande ouder gezinnen en “alleenstaande” ouderen die het lastig vinden om in de huidige maatschappij hun weg te vinden op financieel vlak. Hoge lasten, wegvallen inkomsten, schulden en loonbeslagen. Vaak kom je terecht in een vicieuze cirkel en kun je te maken krijgen met andere problemen die de situatie kunnen verslechteren.

Specialisme
Met mijn financiële achtergrond, diverse WFT en Nibe opleidingen, de opleiding tot bewindvoerder en de opleiding tot schuldhulpverlener en butgetcoach wil ik graag een bijdrage leveren om rust en stabiliteit te brengen in uw financiële situatie met “als dit mogelijk is” financiële zelfredzaamheid in de toekomst.

Integriteit, vertrouwen en professionaliteit zijn kernwaarden voor Profez Rijnenberg

Zoek tijdig hulp!
Neem vrijblijvend contact met mij op en bespreek wat ik voor u kan betekenen!

Preventief
U kunt Profez Rijnenberg ook preventief inschakelen als zorgverlenende instantie of als bedrijf voor uw werknemers. Neem voor meer informatie contact met mij op.

Maatschappelijke betrokkenheid
Ook zijn wij maatschappelijk betrokken bij “Stichting Lef “en “Belastinginvuller bij de FNV”.

Wilt u net als Limone zorgverlener bij Profez worden? Neem contact op voor de mogelijkheden.