Lizzy
Lizzy Hampsink

Over Lizzy

Mijn naam is Lizzy Hampsink en ik ben bewindvoerder bij Profez, onder de naam Profez Connect. Ik ben werkzaam in Hengelo en omgeving (Twente). Gedurende mijn studie ben ik erachter gekomen dat ik graag met mensen in contact ben en dat ik het prettig vind om voor mensen iets te betekenen. Naast mijn studie werk ik al geruime tijd als assistent bewindvoerder bij Profez. Uiteindelijk heb ik besloten om mij ook aan te sluiten als bewindvoerder.

Specialisme

Ik ben sociaal ingesteld, begripvol en meelevend. Deze kwaliteiten gebruik ik om u zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast vind ik het belangrijk om transparant te zijn en waar nodig goed samen te kunnen werken.

Drijfveer

Als bewindvoerder help ik mensen die (tijdelijk) niet meer zelf hun financiën kunnen beheren. Financiële problemen kosten mensen veel energie, waardoor zij zich niet meer kunnen focussen op andere belangrijke zaken. Door de financiën over te nemen kunt u of uw naaste zich weer richten op zaken die voor u belangrijk zijn.

Energie

Iedereen binnen Profez heeft dezelfde missie, namelijk cliënten helpen die het financieel niet makkelijk hebben. Het geeft mij energie dat ik mensen kan helpen om hun financiële problemen op te lossen. De rust bij onze cliënten keert terug en dat geeft mij energie.

Profez partner

Binnen Profez wordt de cliënt centraal gesteld. Er wordt niet alleen gekeken naar de problemen van een cliënt, maar ook naar de persoon hierachter. Iedere cliënt is anders en heeft ook andere hulp nodig. Wij zijn gericht op het persoonlijke contact en daardoor kunnen we iedere cliënt bieden wat diegene nodig heeft.