Lotte ten Doeschot

Over Lotte

Mijn naam is Lotte ten Doeschot en ik ben mentor onder de naam Profez ten Doeschot. Na mijn studies verpleegkundige en sociaalpedagogisch hulpverlening ben ik sinds 2013  werkzaam geweest in de ouderenzorg en jeugdzorg. Ik zocht een baan waarbij ik mijn twee studies kon combineren. Toen kwam Profez op mijn pad. Als mentor kan ik de kennis en ervaringen van beide studies inzetten en heb ik veel kennis van de verschillende hulpverleningsmogelijkheden en doelgroepen.

Ervaring als mentor

Tijdens mijn werk heb ik samen gewerkt met mensen met verschillende problematieken en leeftijden. Wat deze mensen allemaal gemeen hadden is dat zij allemaal recht hebben op een zo goed mogelijk leven in de maatschappij.

Rechtvaardig

Bij mij staat de klant centraal en vind ik ten alle tijden dat mensen gelijkwaardig en met respect behandeld moeten worden. Ik vind het belangrijk de belangen van de klant te behartigen en de klant zo veel mogelijk bij het proces te betrekken. Ik vind het fijn om betekenisvol te kunnen zijn voor mensen

Gedreven

Ik ben erg gedreven wanneer ik een doel wil bereiken. Dit betekend dat ik altijd met de klant samen zal kijken wat hierin mogelijk is. De doelen en wensen van de klant staan centraal. Elke stap dichter bij het doel is een stap in de goeie richting.