Marlou Olde Kalter

Over Marlou

Wat wil ik?

Dit was de vraag die ik mij eind 2016 stelde. Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest bij de Rabobank wilde ik graag wat betekenen in het leven van een ander. Iets nuttigs doen. En dat doe ik nu als bewindvoerder bij Profez.

Wie ben ik?

Ik ben Marlou Olde Kalter, geboren in 1985 en bewindvoerder bij Profez onder de naam Profez Olde Kalter. Samen met mijn vriend en ons dochtertje woon ik midden in mijn werkgebied. Hierdoor ben ik goed op de hoogte van wat er speelt in de regio en welke netwerkpartners kunnen helpen. Mijn klanten wonen voornamelijk in Hengelo, Borne, Enschede, Almelo en Oldenzaal. In mijn vrije tijd sport en wandel ik graag en breng met plezier tijd door met vrienden en familie.

Wat doe ik als bewindvoerder?

Voor mijn klanten creëer ik graag zoveel mogelijk rust. Geen zorgen meer om de post, schulden en/of deurwaarders etc. Dit is voor mij een belangrijk doel. Ik snap dat je er aan moet wennen als je een bewindvoerder krijgt. Daarom probeer ik zoveel mogelijk oog te hebben voor de situatie achter de financiën. Vanuit wederzijds respect gaan we samen aan de slag om deze op orde te brengen. Hierbij vind ik openheid en betrokkenheid erg belangrijk: één contactpersoon die jouw situatie kent en waarbij je niet telkens opnieuw je verhaal hoeft te doen.

Reacties van klanten en hun netwerk

“Ik heb veel goeds over u gehoord en hoe fijn u met uw cliënten omgaat ondanks al hun problemen.”

“Je bent altijd heel correct en nauwkeuring.”

“Ze mag blij zijn met zo’n betrokken bewindvoerder die met haar meedenkt.”

 Wil jij je net als Marlou aansluiten bij Profez? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.