Mia Kattier

Over Mia

Ik ben Mia Kattier en werk als bewindvoerder onder de naam Profez Kattier. Bent u op zoek naar een betrokken bewindvoerder in Achterhoek of Twente? Neem dan vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Ervaring als bewindvoerder

Hiervoor werkte ik ruim dertig jaar als informatiespecialist bij SLO, het instituut voor leerplanontwikkeling. In de avonduren studeerde ik Nederlands recht aan de Open Universiteit. Tijdens deze studie kwam ik erachter dat ik naast juridische vakken ook het sociale aspect erg leuk vind. Dat is de reden dat ik de opleiding tot bewindvoerder ben gaan volgen. Tegenwoordig combineer ik met veel plezier mijn administratieve ervaring, juridische kennis en maatschappelijke betrokkenheid in het vak van bewindvoerder.

Iedere cliënt is uniek en vraagt een eigen benadering. Ik ken mijn cliënten en hun situatie, luister naar hun wensen en kan zo maatwerk leveren. Een persoonlijke aanpak en korte lijntjes vind ik belangrijk. Financiële zorgen, het overzicht over je administratie verliezen of schulden: het kan iedereen overkomen en heeft veel impact op je leven. Als bewindvoerder ondersteun en begeleid ik cliënten op weg naar financiële rust en een stabiele toekomst. Samen naar een optimale financiële situatie: het geeft mij veel voldoening daaraan een bijdrage te kunnen leveren.

Wie ben ik?

Elk stapje op weg naar een betere toekomst voor mijn klant geeft mij energie. Ik wil mijn cliënten ontlasten en ontzorgen, zodat zij weer kunnen genieten van hun leven. Niets mooier dan te ervaren dat mijn werk zijn vruchten afwerpt.

Ik heb me als zelfstandig bewindvoerder bij Profez aangesloten omdat Profez staat voor betrokkenheid, kwaliteit en continuïteit. Ook delen we informatie en netwerken, waardoor we als bewindvoerders elkaar versterken. Samen weten we meer dan alleen.

Wil jij je net als Mia aansluiten bij Profez? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.