Miranda Tsong

Over Miranda

Mijn naam is Miranda Tsong en ik ben bewindvoerder onder de naam Profez Tsong. Als bewindvoerder ben ik werkzaam in de regio Twente, Hengelo, Oldenzaal, Enschede, Almelo, Borne, Hof van Twente en Nijverdal.

Ervaring als bewindvoerder

In het verleden heb ik gewerkt als activiteitenbegeleidster, ambulant begeleidster en maatschappelijk werkster in de GGZ. Ik vond mijn werk altijd erg leuk en uitdagend. De betrokkenheid die ik met mijn klanten had, heb ik altijd als prettig ervaren. Wat mij destijds opviel als zorgverlener is dat financiële problemen voor veel onrust zorgden en dat mijn klanten niet konden werken aan hun geestelijk herstel. Ik had daardoor als zorgverlener het gevoel tekort te schieten, omdat ik de financiële zorgen niet kon wegnemen. Dat vond ik zo jammer en een gemis in mijn vakgebied dat ik een opleiding bachelor social worker en als minor schuldhulpverlening ben gaan volgen.

Wie ben ik?

Tijdens mijn stageperiode bij Profez heb ik ervaren dat ik veel meer voor mensen kan betekenen door hun financiële problemen op te lossen. Daarom heb ik de stap gezet van zorgverlener naar financiële hulpverlener en van deze beslissing heb ik nog geen moment spijt. Ik merk dat er bij mijn klanten een stuk rust ontstaat zodra ik de financiën in beheer krijg en hierdoor kunnen mijn klanten werken aan hun geestelijk herstel.

Ik ben partner van Profez geworden omdat de missie en visie goed bij mij passen. Klanten persoonlijk kunnen benaderen en een steentje bij kunnen dragen waar de meeste organisaties stoppen is mijn doel. Vanaf de intake tot het schuldhulpverleningstraject ben ik de contactpersoon. Mijn klanten hoeven dus niet keer op keer hun verhaal te doen.

Wil jij je net als Miranda aansluiten bij Profez? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.