Nathalie Zeggelink

Over Nathalie

Mijn naam is Nathalie Zeggelink en ik werk als bewindvoerder onder de naam Profez Zeggelink in de regio Twente. Als bewindvoerder ben ik werkzaam in de regio Twente, Hengelo, Oldenzaal, Enschede, Almelo, Borne, Hof van Twente en Nijverdal. Onder de naam Profez Zeggelink richt ik mij op de regie van de financiële zaken voor mensen die dit zelf (tijdelijk) niet kunnen. Dit kan komen door een lichamelijke, verstandelijke of psychische beperking. Maar ook mensen die zich in een problematische schuldensituatie bevinden.

Ervaring als bewindvoerder

Mijn specialisme is beschermingsbewind. Dat wil zeggen dat ik ervoor moet zorgen dat het vermogen dat onder bewind is gesteld in stand blijft en goed wordt beheerd. Doordat ik jarenlang diverse functies heb uitgeoefend in het bankwezen beschik ik over de juiste kennis en vaardigheden om mijn taken als bewindvoerder goed uit te kunnen voeren.

Wie ben ik?

Ik ken al mijn klanten persoonlijk en mijn netwerk binnen de Twentse hulpverlening is zeer groot waardoor ik snel kan schakelen. Gedrevenheid, eerlijkheid en duidelijkheid zijn mijn eigenschappen die de klanten helpen van de financiële zorgen af te komen. Dit alles om ervoor te zorgen dat klanten weer kunnen genieten van het leven.

Daar word ik blij van!

De persoonlijke aanpak en aandacht voor de mensen spraken mij direct aan bij Profez. Samen met mijn klanten ga ik op zoek naar oplossingen die het beste bij hen passen om zo de situatie stabieler te maken en te zorgen voor rust en overzicht!