Nico Bosboom

Over Nico

Mijn naam is Nico Bosboom en ik ben bewindvoerder bij Profez Bosboom. Als geboren en getogen Achterhoeker ben ik werkzaam in deze regio, maar ook de rest van het oosten van ons land beschouw ik als mijn werkgebied. Wilt u meer informatie over mij of wat ik voor u kan betekenen, mail of bel mij gerust. Ik ga graag samen met u in gesprek om de mogelijkheden door te nemen.

Ervaring als bewindvoerder

Na mijn studie Bedrijfseconomie aan de Hogeschool in Enschede ben ik in de financiële sector terecht gekomen. In diverse functies heb ik veel klant ervaring en financiële kennis opgedaan. De afgelopen jaren miste ik steeds meer het menselijke en het sociale aspect tijdens mijn werk. Dit voelde niet goed en daarom heb ik gezocht naar een nieuwe uitdaging. Als bewindvoerder bij Profez kan ik de persoonlijke aandacht geven die gewenst wordt. In deze baan komt mijn financiële kennis en ervaring goed van pas.

Het in kaart brengen en analyseren van financiële geldstromen was de afgelopen 10 jaar bij de bank mijn werk. Van belang hierbij is om de juiste informatie te krijgen om tot een totaal beeld te komen. Dit doe ik door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ook lastige onderwerpen bespreekbaar worden gemaakt en op de juiste manier worden toegelicht en aangepakt. Het klantcontact gaat mij goed af en ik vind het leuk om met mensen om te gaan.

Wie ben ik?

Privé heb ik helaas moeten ervaren hoe het is als iemand niet meer zijn eigen financiële huishouden kan voeren en hier erg onrustig van wordt. De hulp die ik hierbij geboden heb, werd zeer gewaardeerd en het gaf mij veel voldoening. Als bewindvoerder en financieel zorgverlener kan ik mij inspannen om mensen te helpen en zorgen dat er een financieel stabiele situatie ontstaat. Dit laatste is één van de eerste prioriteiten waaraan ik werk. Overzicht hebben van de situatie en financiële rust brengen, zodat andere problemen aangepakt kunnen worden.

Als ik zie dat mensen hun financiën en daarmee vaak ook hun leven weer op de rit krijgen. Zelf regie voeren over de financiële huishouding is namelijk niet voor iedereen vanzelfsprekend. Op het moment dat dit voor mensen een dusdanig probleem wordt dat ze er niet meer (zelfstandig) uit kunnen komen, kan ik ervoor zorgen dat ik deze zaken overneem en begeleid. Hierdoor kan men zich richten op andere belangrijkere zaken, kijken hoe problemen kunnen worden aangepakt. Het moment dat ik zie dat mensen weer rust krijgen en de financiele situatie stabiel wordt, geeft mij dit persoonlijk een goed gevoel en dat motiveert mij om het werk te blijven doen. Ik krijg ook energie van mijn gezin, mijn vrienden, sporten en werken aan mijn motor en fiets.

Oprechte interesse in de mens achter een klant en ze niet als een “nummer” zien, dat vind ik heel belangrijk. Je moet de klant persoonlijk kennen. En als bewindvoerder moet je professioneel en integer werken. Dat zijn niet alleen mijn kernwaarden, maar ook die van Profez. Bij Profez is veel kennis en ervaring aanwezig op het gebied van beschermingsbewind, budgetbeheer/coaching en mentorschap, waardoor je kunt sparren met je collega’s. We wisselen regelmatig kennis en ervaring met elkaar uit, waardoor ik mijn klant nog beter van dienst kan zijn!

Wil jij je net als Nico aansluiten bij Profez? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.