Onze Professionals

Deze keer gaat mijn blog niet over een persoonlijk verhaal van één van onze cliënten, maar ik wil u graag laten weten dat ik trots ben; trots op onze organisatie, onze manier van werken, onze klanten en mijn ‘collega’s’.

Zoals misschien wel bij u bekend is Profez een franchiseorganisatie van een 40tal bewindvoerders, mentoren en curatoren (ook wel wettelijke vertegenwoordigers) uit het hele land. Alle vertegenwoordigers van Profez zijn zelfstandige ondernemers.

Dat wij zelfstandig ondernemer zijn is een groot voordeel voor onze cliënten: We maken altijd persoonlijke kennis met onze cliënten, we nemen zelf onze telefoon op en we zijn allemaal bereid iets meer te doen dan ons vastgestelde takenpakket. Ook werken we op een unieke manier samen. We delen onze kennis, staan elkaar bij en adviseren elkaar waar nodig. Samen komen we soms tot verrassende oplossingen waar onze cliënten enorm mee geholpen zijn.

We zijn ons er ook sterk van bewust dat wij het geld beheren van onze cliënten. We willen daarom altijd correct, zorgvuldig, maar bovenal transparant zijn. Onze accountant komt daarom 6 keer per jaar op locatie. Zij controleren onze boekhouding en signaleren en rapporteren opmerkelijke zaken.

Onlangs hebben we met z’n allen ook een verklaring opgesteld waarin we de intentie uitspreken om op duurzame, verantwoorde en integere wijze relaties te onderhouden; met onze cliënten, hun begeleiders en overige relaties zoals bijvoorbeeld Gemeenten.

Ik kan me voorstellen dat u nu denkt: “’mooi verkooppraatje” en eerlijk gezegd zou ik dat in uw geval waarschijnlijk ook denken. Dat wij onze visie ook echt waarmaken kunnen alleen onze cliënten beamen en onze beste reclame is dan ook mond-tot-mondreclame. Ik was dan ook trots toen ik de volgende recensie op Google las:

“Hee lieve mensen van Profez
Dit is mijn eerste keer dat ik met bewindvoering te maken heb
Ik was er eerst sceptisch over en wou alles zelf redden maar het leven is nu zoveel makkelijker
Het kennismakingsgesprek met Karin Bakker had veel van mijn zorgen weggehaald
Ik had met de mensen om mij heen veel slechte ervaringen meegemaakt met bewindvoering maar als ik heel eerlijk ben
Dat kwam door hun eigen gedrag aangezien ze niks anders doen dan lopen junkeren zonder vooruit te komen en maar constant blijven bietsen om niks
Dankjewel Karin Bakker voor de ondersteuning en dat je mij behandeld als een normaal weldenkend mens
Je heb veel stress bij me weggehaald en nog gezorgd dat schuldeisers me spulletjes niet weghalen
Hier voor jou 5 sterren topper 🌟🌟🌟🌟🌟”

Zo’n recensie maakt ons werk meer dan de moeite waard en voor ons is dit de bevestiging dat we van grote betekenis zijn voor onze cliënten. Ik kan het dan ook niet vaak genoeg herhalen: ik ben trots op ons!

Christel Hampsink

Help mij

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.