Pia Dhont

Over Pia

Ervaring als bewindvoerder

Mijn naam is Pia Dhont en ik werk als bewindvoerder onder de naam Profez Dhont. Ik heb, totdat ik bewindvoerder werd, gewerkt in de financiële dienstverlening. Eerst als financieel adviseur en daarna bij verzekeraars in verschillende managementfuncties. Mijn standplaats is Purmerend en mijn werkgebied is Noord Holland (van Amsterdam en omstreken tot Alkmaar).

Drijfveer

Als manager sta je best ver af van de klant waar het uiteindelijk om gaat. Ik ging het directe klantcontact, dat ik vroeger als financieel adviseur wel had, steeds meer missen. Nu ik bewindvoerder ben heb ik dat directe contact weer terug. Ik vind het fijn echt iets voor iemand te kunnen betekenen door te zorgen voor een stabiele financiële situatie en een financiële administratie die goed op orde is.

Maatwerk

Als men onder bewindvoering komt kan dat allerlei redenen hebben. Er kan sprake zijn van schuldenproblematiek, maar dat is niet altijd het geval. Soms zijn er bijvoorbeeld omstandigheden in de (geestelijke) gezondheid die ervoor zorgen dat men niet meer zelf de financiën kan beheren. Ook dan is bewind een uitkomst. Iedereen krijgt van mij de speciale aandacht die hij of zij verdient om maatwerk te kunnen leveren die passend is.

Profez

Samen sta je sterker! Bijvoorbeeld kun je als bewindvoerders kennis met elkaar delen zodat je je klanten beter kunt helpen. Dit is een belangrijke reden dat ik mij bij de Profez organisatie heb aangesloten.