Sander Olde Weghuis

Over Sander

Mijn naam is Sander Olde Weghuis en ik ben sinds januari 2022 bewindvoerder bij Profez. Samen met Esther Gervink zijn wij Profez Gervink VOF. Ik heb cliënten in Oldenzaal, Enschede en Hengelo,  maar ook in de andere gemeenten in Twente heb ik goede contacten.

Als ik mijzelf moet omschrijven dan komen de woorden respectvol, gelijkwaardig en inlevend als  eerste in mij op. Kernwaarden die ik goed kan gebruiken. Verder moet er sprake zijn van wederzijds vertrouwen. Dat is de basis van een goede bewindvoering.

Om financiële problemen op te lossen is het belangrijk dat je goed gemotiveerd bent en dat we goed met elkaar samenwerken. Dat lukt alleen als we gelijkwaardig met elkaar omgaan. Ik leg je niets op, maar we overleggen samen wat de mogelijkheden zijn binnen je budget.

Ik probeer mij altijd in te leven in jouw situatie want ik besef dat het erg moeilijk moet zijn om bijvoorbeeld geld voor de verjaardag van je kind te moeten vragen. Als je mij belt om extra geld zal ik altijd samen met je naar een oplossing zoeken.

Wat ik je als laatste nog graag wil meegeven; je bent nooit te laat om hulp te zoeken.

De bewindvoerders van Profez hebben samen zo’n 100 jaar aan ervaring. Ervaring die we graag met elkaar delen en dat maakt de aanpak van Profez uniek.