Sharly Masoudi

Over Sharly

Mijn naam is Sharly Masoudi en ik ben sinds 2023 werkzaam als bewindvoerder. Ruim 20 jaar voordat ik als professioneel bewindvoerder begon was ik al werkzaam als informeel bewindvoerder voor familie, vrienden en mensen uit mijn omgeving, die door hun gebrek aan kennis van de Nederlandse taal en/of andere beperkingen niet voor hun financiële zaken kunnen zorgen. Het verzorgen van de financiële zaken voor anderen geeft mij voldoening en daar haal ik energie uit.

Ik ben geboren in Syrië waar ik woonde tot mijn 19e jaar. Toen het eenmaal mogelijk was heb ik zo snel mogelijk het werken en leren in Nederland opgepakt. Ik ben van MBO 2, 3 en 4 doorgegroeid naar hbo-bedrijfseconomie, welke opleiding ik in 2009 afrondde. Naast het studeren heb ik altijd gewerkt, onder meer in de horeca en als tolk Arabisch tijdens de vluchtelingen crisis.

Door mijn levenservaring, achtergrond en kennis, beschik ik over de juiste competenties voor het bewindvoerderschap. Ik kan me verplaatsen in de levensovertuiging en culturele achtergrond van een ander en ik heb respect voor de autonomie van de betrokkene en zijn wensen, hetgeen ik als richtsnoer neem bij het nemen van beslissingen ten aanzien van een onder bewind gestelde. Daarnaast beheers ik naast de Nederlandse taal, de Arabische taal in woord en geschrift vloeiend.