Stephan Olde Engberink

Over Stephan

Mijn naam is Stephan Olde Engberink, sinds 2017 professioneel bewindvoerder en partner van Profez. Mijn werkgebied is Deventer, Goor, Rijssen en Hellendoorn, maar ook in andere plaatsen in Twente heb ik een goed netwerk.

Na 19 jaar werkzaam te zijn geweest als adviseur in de financiële dienstverlening (ING), is het voor mij duidelijk: voortaan wil ik werken vanuit maatschappelijke betrokkenheid. Daarom zet ik -als professioneel bewindvoerder- mijn ervaring graag in voor financiële hulp en het scheppen van rust en overzicht in alle voorkomende (financiële) situaties.

Specialisme

Met mijn brede én oprechte interesse verdiep ik mij graag in mensen en hun (thuis)situaties. Mijn motto is ‘ken je klant!’ en mijn kernwaarden zijn respect en integriteit. Samen werk ik graag met u aan een gestructureerde, financiële huishouding.

Drijfveer

Geen klant is hetzelfde evenals hun situatie, waardoor een persoonlijke aanpak erg belangrijk is. Samen op zoek naar passende oplossingen voor een stabiele situatie, die voor rust en overzicht zorgt. Samen werken aan een vastgesteld doel en dat doel behalen!

Energie

De klant ontzorgen en hun financiële zaken zo goed mogelijk organiseren, zodat zij zich kunnen richten op andere, belangrijke (levens-)zaken. Dit alles met als doel de klant beter in z’n vel te laten zitten. Dat geeft mij energie!

Profez partner

De visie van Profez, haar professionaliteit, vooruitstrevendheid en de persoonlijke aanpak richting klanten zijn de belangrijkste redenen waarom ik mij heb aangesloten. Door de diversiteit van bewindvoerders is er veel kennis en ervaring ‘in huis’. Voor elke situatie is er dus een passende oplossing beschikbaar. De cliënten van Profez kunnen vertrouwen op een betrouwbare, vooruitstrevende dienstverlening.

Wilt u net als Stephan bewindvoerder bij Profez worden? Neem contact op voor de mogelijkheden.